Изпитването на ваксината срещу Covid-19 на компанията AstraZeneca продължава да

...
Изпитването на ваксината срещу Covid-19 на компанията AstraZeneca продължава да
Коментари Харесай

Проблем! Изпитването на Covid-ваксината на AstraZeneca в САЩ остава спряно

Изпитването на имунизацията против Covid-19 на компанията AstraZeneca продължава да бъде по отношение на в Съединените щати в очакване на следствие на американските регулатори по отношение на сериозен непряк резултат във Англия, макар че тестванията на имунизацията на други места се възобновят, уточни източници на Ройтерс..

В събота AstraZeneca съобщи, че е възобновила тестовия развой на коронавирусната ваксина във Англия, откакто регулаторните органи на острова завършиха инспекцията си за сериозен непряк резултат при един участниците в тамошното изпитване на имунизацията.

Тестовият развой в Съединени американски щати ще остане в очакване, до момента в който Американската администрация по храните и медикаментите и Комисия за сигурност на медикаментите проверяват случая.

Източници показаха пред Ройтерс, че записването на нови пациенти и други процедури за пробно изследване в Съединени американски щати са пренасрочени най-малко за средата на седмицата и че не е ясно какъв брой време ще отнеме на Администрация по храните и медикаментите да завърши своето следствие.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР