Изпълняващият длъжността постоянен представител на Русия в ЕС Кирил Логвинов

...
Изпълняващият длъжността постоянен представител на Русия в ЕС Кирил Логвинов
Коментари Харесай

Заради смъртта на Навални: Брюксел привика посланика на Русия, Вашингтон обеща голям пакет санкции

Изпълняващият длъжността непрекъснат представител на Русия в Европейски Съюз Кирил Логвинов е бил свикан през днешния ден в Европейската работа за външна активност (ЕСВД) във връзка гибелта на Алексей Навални. Това заяви ЕСВД.

Логвинов е бил признат от шеф на районна дирекция, който е изразил възмущението на Европейски Съюз от гибелта на Навални, " за което крайната отговорност е на президента (на Русия Владимир) Путин и съветските управляващи ", написа в известието, съобщи Българска телеграфна агенция. Европейският представител е настоял Русия да разреши без значение и транспарантно интернационално следствие на събитията към неочакваната гибел на съветския опозиционер. Отправен е бил също апел Русия да съобщи тялото на Навални на фамилията му без отсрочване и да разреши организирането на заравяне.

Съединени американски щати ще разгласят в петък огромен пакет наказания против Русия поради гибелта на съветския опозиционен водач Алексей Навални, заяви през днешния ден представителят на Съвета за национална сигурност към Белия дом Джон Кърби, представен от Ройтерс.

Пакетът ще " държи Русия виновна за това, което се случи с Навални " и за дейностите ѝ в хода на войната в Украйна, съобщи Кърби, без да даде детайлности за глобите.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР