Изпълняващият длъжността главен прокурор Борислав Сарафов възложи на доскорошния си

...
Изпълняващият длъжността главен прокурор Борислав Сарафов възложи на доскорошния си
Коментари Харесай

Заместник на Сарафов поема националното следствие

Изпълняващият длъжността основен прокурор Борислав Сарафов разпореди на досегашния си заместител Ивелина Христова да оглави краткотрайно националното разследване. Това оповестиха от държавното обвиняване.

Христова ще провежда работата на следователите и чиновниците в Националната следствена работа и следователите от окръжните следствени отдели в окръжните прокуратури в интервала, в който Борислав Сарафов е административен началник на прокуратурата.

Тя е определена за заместител на Сарафов през 2018 година, а преди този момент е в системата 26 години. Завършила е Софийския университет " Св. Климент Охридски ". Започва професионалната си кариера като следовател в Столичната следствена работа. От април 2006 година до 22 юни 2015 година е прокурор в Софийска районна прокуратура, а по-късно е следовател в Националната следствена работа, пишат още от прокуратурата.

Все още не е известно какво ще стане с различен заместител на Сарафов в Националното разследване - Срещу него беше импортирано предложение за освобождение от Сарафов, само че колегията не се е произнесла още по него.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР