Изпълнителното бюро на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) призовава

...
Изпълнителното бюро на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) призовава
Коментари Харесай

Хотелиерската асоциация с призив за помощ за Карлово

Изпълнителното бюро на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) приканва членовете си да оказват помощ съгласно силите си на потърпевшите от наводненията в община Карлово. Членовете на национално показаната организация, която има 36 районни структури, са приканени да дарят кревати, матраци, завивки и друго обзавеждане.

Освен това те са призовани да обезпечат гратис краткотрайно настаняване на изгубилите домовете си, както и на тези, чиито къщи са разрушени. Приканени са да доставят хранителни артикули, с които на потърпевшите да се обезпечи топла храна и питейна вода.

Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация не за първи път провежда акция за помощ. В разгара на пандемията тя обезпечи на медиците, които бяха непрекъснато на първа линия, топъл обяд, изразяващ се в прясна храна за лекари, медицински сестри, санитари и доброволци в болничните заведения в цялата страна.

От БХРА са изразили позиция в декларация до медиите, че откровено имат вяра, че Съединението на България е празникът, в който за следващ път могат да защитят един от девизите на БХРА: " Силни сме когато сме дружно " и макар тежката рецесия, в която се намира туристическият бранш, техните членове могат за следващ път да откликнат и да оказват помощ на потърпевшите. Те могат да бъдат съпричастни с болката и страданията на хората, всеки съгласно опциите си,завършват апела си от Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР