Изпълнителният председател и съосновател на CleanSpark Inc разкри най-новото проучване

...
Изпълнителният председател и съосновател на CleanSpark Inc разкри най-новото проучване
Коментари Харесай

Най-добрите майнинг компании за Биткойн според JPMorgan

Изпълнителният ръководител и съосновател на CleanSpark Inc разкри най-новото изследване на JPMorgan за акциите на фирмите за рандеман на Биткойн (BTC), публикувано на 11 октомври.

Екипът за финансови изследвания на JPMorgan в Северна Америка прегледа провокациите, с които се сблъсква промишлеността за рандеман на Биткойн, свързани с възходящия хаш рейт, и рисковете, наложени от идното халвинг събитие на BTC:

В този подтекст в отчета се твърди, че пазарната капитализация на 14-те най-големи регистрирани в Съединени американски щати компании за рандеман на Биткойн е с 36% по-голяма от това, което екипът на JPMorgan чака, че цялата промишленост може да генерира като доходи за идващия четиригодишен цикъл, което е $20 милиарда.

Интересното е, че капиталовият колос алармира и за централизацията на хаш рейта на тези 14 най-големи компании за рандеман на Биткойн, които дават отговор за 25% от международния хаш рейт – съгласно отчета.

Нещо повече, JPMorgan също по този начин удостовери, че 20% от актуалният хаш рейт ще е изложен на риск след халвинга през 2024 година Това обосновава значимостта на избора на верните компании, в които да се влага.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР