През април InputOutput, организацията зад блокчейн разработката на Cardano (ADA),

...
През април InputOutput, организацията зад блокчейн разработката на Cardano (ADA),
Коментари Харесай

Cardano: Последни развития и перспективи за бъдещето

През април InputOutput, организацията зад блокчейн създаването на Cardano (ADA), разкри старта на пет плана посредством обществената мрежа X.

Тези начинания включват разнообразни усъвършенствания на блокчейна, в това число внедряването на нови скриптове, токени и усъвършенствани механизми за транзакции.

 

InputOutput също загатна за идното идването на още осем плана, които би трябвало да дебютират през идващите седмици. Cardano рутинно актуализира напредъка на своята екосистема посредством седмичен указател.

Същевременно би трябвало да се подчертаят и поредните старания на Cardano за рационализиране на мрежата си, приписвайки го на процъфтяващата развойна активност. Въпреки че преди този момент имаше къс спад в развойната активност, скорошни данни от Santiment демонстрираха видим напредък, сигнализиращ за успеваемостта на настоящите старания за надграждане.

Въпреки този прогрес обаче, родният токен ADA означи единствено нищожно нарастване, като цената му беше $0.46 все още на писане на публикацията, което отразява скромното повишаване от 1.4% през последните 24 часа. Независимо от това, устойчивите крачки в развиването биха могли евентуално да повлияят позитивно върху ценовата траектория на ADA в бъдеще, като след това ще облагодетелстват други аспекти на екосистемата Cardano.

Друг аспект, който се преглежда деликатно, е общото предложение на облага на ADA, което сега възлиза на 18.88 милиарда от 38.84 милиарда токена в обращение.

Потенциален скок в цената на ADA до $0.50 или повече може да тласне тази цифра да надвиши 20 милиарда, като има спекулации за евентуално повтаряне на представянето на Cardano от 2019 година, което може да затвърди позицията му в топ 10 на криптовалутите по пазарна капитализация.

В момента метриката за “претеглени настроения ” на Santiment за Cardano демонстрира 0.16, което позначава най-вече позитивно пазарно въодушевление към плана. Въпреки че отрицателното въодушевление може краткотрайно да попречи на напредъка на ADA, пробив в бъдеще може да докара до доста рали, което евентуално преформулира пазарната му динамичност.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР