Изпълнителният директор Стоян Орманджиев ще представя ЦСКА на днешния жребий

...
Изпълнителният директор Стоян Орманджиев ще представя ЦСКА на днешния жребий
Коментари Харесай

Стоян Орманджиев ще представя ЦСКА на днешния жребий в Нион

Изпълнителният шеф Стоян Орманджиев ще показва ЦСКА на днешния чоп за втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите.

Той ще бъде изтеглен от 14:00 часа, а дуелите би трябвало да се проведат на 27 юли и 3 август. Червените са декларирали пред УЕФА стадион " Българска войска " за семейството си от тази фаза на конкуренцията. Ако продължат напред пък те ще се реалокират на " Васил Левски ".
 Димитър Пенев: Саша Илич се оправи добре тази година
Димитър Пенев: Саша Илич се оправи добре тази година

" Имахме шанса, само че към момента някои от футболистите не могат да схванат и може би да отговорят на условията, на огромната история на този клуб

Добрият насъбран коефициент през последните години обезпечава на ЦСКА задоволително добър комфорт на жребия. Ако не друго, на " Армията " няма да треперят, че още на старта могат да се паднат Брюж, Базел или ПАОК, какъвто е казусът с Левски и ФК ЦСКА 1948 Сф. От 2018 година насам алените постоянно минават най-малко по два противника в Европа.

В листата на непоставените обаче ЦСКА може да изтегли и много подли тимове като да вземем за пример Войводина (Сър), Адана Демирспор (Тур), Люцерн (Швейц), Хамарби (Шв) или пък Дебрецен (Унг). Затова и ще е нужно Стоян Орманджиев да донесе шанс и лек чоп на армейците.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР