Изпълнителният директор на винзавода в Поморие Йордан Панайотов заяви, че

...
Изпълнителният директор на винзавода в Поморие Йордан Панайотов заяви, че
Коментари Харесай

Панайотов: При проверките на Агенция "Митници" няма намерен нелегално произведен алкохол

Изпълнителният шеф на винзавода в Поморие Йордан Панайотов съобщи, че в случай че контролните кранове от дестилационните колони на завода останат запечатани повече от 2 седмици загубите ще бъдат за милиони. Той беше безапелационен, че при инспекциите на Агенция " Митници " няма открит незаконно създаден или продаден алкохол.

16 контролни крана от дестилационни уреди са запечатани в цех " Черноморско злато ". Общо блокираните кранове са 24, сподели заместник-директор " Производство " в предприятието Христо Янков. 

" Ние сме дали на чертежите схемичката на контролната баретка без детайлности - термометър, спиртометър и пробно кранче не са маркирани. Това е наш пропуск в действителност ", посочи какво  нарушаване са установили от Агенция " Митници " Янков. 

Съоръженията с запечатани кранове не създават подготвена продукция, а екстракт, изяснява изпълнителния шеф Йордан Панайотов: 
" От едно кранче се взима да се пробра органолептично, с цел да може да се настоят колоните както би трябвало. В момента изваряваме към 100 тона виноматериал, който е на границата на повреждане и имаме към хиляда тона подготвен виноматериал за преваряване, който в случай че се забави във времето, то загубите ще са за милиони ".

Показаните от Агенция " Митници " пластмасови туби пък съдържали промивна вода с остатъчен алкохол от измиване на уреди и съоръжения. Некоректна е информацията показана от контролните органи, сподели още Панайотов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР