Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов смята, че червените притежават

...
Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов смята, че червените притежават
Коментари Харесай

Филип Филипов: Сезонът на ЦСКА няма да свърши с един мач

Изпълнителният шеф на ЦСКА Филип Филипов счита, че " алените " имат качествата да отстранят Сейнт Патрикс в Лигата на конференциите. " Армейците " гостуват на следващия ден в мача реванш от третия квалификационен кръг на шампионата. ЦСКА загуби с 0:1 първия мач в София.

Тимът отлетя тази заран за Дъблин, където ще се организира значимият дуел. Срещата стартира в 21.45 часа.

„ Очакваме победа и да продължим. Настроението е за победа. Имаме нужния капацитет и ще създадем всичко да отстраним тима от Ирландия. Спортно-техническият разбор е за треньорите. Не влязохме доста добре в първия мач, съперникът игра прекомерно затворено и не успяхме да се приспособяваме към техния жанр. Мисля, че за утрешния дуел ще се сме доста добре готови ", показа Филип Филипов преди отпътуването на отбора на Летище София.

" Върху ЦСКА постоянно има напрежение и който играе в ЦСКА би трябвало да се оправя с това напрежение. ЦСКА е тим, който би трябвало да печели и по тази причина постоянно има напрежение. Играчите са по този начин селектирани, че би трябвало да се оправят и да демонстрират максимума от себе си ", добави изпълнителният шеф на " алените ".

" Непостоянството в играта е плод на многото нови играчи, които пристигнаха това лято, само че тимът занапред ще надгражда и ще има по-постоянно показване. Сезонът занапред стартира, с един мач няма да свърши сезонът. Вече непретенциозни противници няма, виждате какъв брой изненади стават в Европа ", посочи Филипов.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР