Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов коментира теми, свързани с

...
Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов коментира теми, свързани с
Коментари Харесай

Фичо: Каранга е силен характер, разчитаме на Назон

Изпълнителният шеф на ЦСКА Филип Филипов разяснява тематики, свързани с тима пред dsport.bg. Ето какво сподели:

" Дюкенс Назон, обикновено е към него да има интерес, тъй като той е голмайсторът на тима, водещият изпълнител. В Пафос нещата не станаха, тъй като нещо не се доуточниха играчът и клубът. Затова той се върна в ЦСКА и сега е футболист на ЦСКА и ние разчитаме на този стадий на него.

Не, не сме го отписвали изцяло Назон, тъй като и прехвърлянето не беше изцяло приключен. Ние желаеме да имаме по-голямо конкуренция в нахлуване, тъй като ЦСКА желае да играе настъпателен, преобладаващ футбол и колкото повече качествени нападатели имаме, толкоз по-добре.

Фернандо Каранга е изостанал с подготовката си. Той се причисли по-късно към нашия лагер. Виждам, че той е мощен темперамент, има голямо предпочитание да се върне в оптимално положение и мисля, че в най-скоро време ще е подготвен.

Не, няма нещо съответно, само че до момента в който е отворен трансферният прозорец, може да има както входящи, по този начин и изходящи прехвърляния. Когато затвори, тогава към този момент в действителност няма по какъв начин да има.

Наблюдавахме Линдсет и когато го привлякохме, видяхме, че е стойностен футболист, порядъчен. Оттам последва прехвърлянето на Тоби (б.р. Хайнц), по-късно и Скаршем, това са едни съществени футболисти със сериозна дисциплинираност, експерти огромни и положителни футболисти.

Конкретни предложения няма сега. Засега няма, само че до момента в който е отворен трансферният прозорец, всичко може да се случи.

Щом е при нас Мартин Стойчев, значи сме били доста настоятелни и доста сме го желали. Мартин е един отличен футболист, с огромен капацитет, който би трябвало да развие във времето. Това, което ми харесва в него, е, че е доста порядъчен, доста работлив и желае да играе футбол ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР