Изпълнителният директор на Топлофикация - София Александър Александров е подал

...
Изпълнителният директор на Топлофикация - София Александър Александров е подал
Коментари Харесай

Директорът на столичната Топлофикация е подал оставка

Изпълнителният шеф на " Топлофикация - София " Александър Александров е подал оставка. Това става, откакто водачът на " Спаси София " Борис Бонев изнесе информация, че Александров е подписвал контракти за поправки и други действия, които по-късно са се изпълнявали от компания на дамата, с която живее на фамилни начала.

В позиция до медиите към този момент някогашният шеф изяснява, че повода за решението му е " нежеланието му да бъде мотив и обект на политически спекулации и манипулативни внушения, които уронват престижа му и целят да слагат под подозрение професионалната му експертиза и нравственос ".

Александър Александров беше определен за шеф на столичната " Топлофикация " в мандата на предишния Общински съвет - по предложение и с гласовете на ГЕРБ, и с болшинството на обединението Вътрешна македонска революционна организация - " Атака ".

" Нужна е коренна смяна на ръководството на общинските сдружения, откъдето се източват стотици милиони. Затова би трябвало неотложно да бъдат оповестени състезания за избор на нови управления, като процесът би трябвало да е транспарантен, почтен и открит. Търим същински експерти, а не партийни калинки ", написа като реакция Борис Бонев във Facebook.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР