Изпълнителният директор на Оливер Кан поиска от футболистите на тима

...
Изпълнителният директор на Оливер Кан поиска от футболистите на тима
Коментари Харесай

Оливер Кан поиска реакция от Байерн след тежката загуба от Бохум

Изпълнителният шеф на Оливер Кан изиска от футболистите на отбора да покажат реакция в Шампионската лига против Ред Бул след " неприемливата " загуба с 2:4 от в Бундеслигата, твърди ДПА. " Убеден съм, че играчите знаят, че първо полувреме като това в Бохум е неприемливо. Ние бяхме доста надалеч от опциите си ", съобщи той пред репортерите. Байерн пътува за Залцбург за мача си в сряда.
 Сензационно! Бохум унищожи Байерн за едно полувреме Сензационно! Бохум унищожи Байерн за едно полувреме
" Понякога е добре, че можеш да играеш единствено няколко дни по-късно и бързо да забравиш подобен резултат ", съобщи някогашният вратар на баварците. Той напомни, че тимът е имал забележителна реакция след тежката загуба от през октомври в шампионата за Купата на.
 Нагелсман: Кошмарно първо полувреме, след това беше късно за поврат Нагелсман: Кошмарно първо полувреме, след това беше късно за поврат
" Показахме вярната реакция след провалянето с 0:5 и постигнахме чиста победа в идващия мач. Мисля, че ще бъде сходен случай и в този момент ", надява се Кан. Той не счита, че тимът има психически проблем, само че има вяра, че отбраната на отбора на Юлиан Нагелсман се нуждае от повече работа. " Когато загубиш с доста, хората незабавно стартират да приказват за проблем с душeвността. Мисля, че в предпазен проект, освен през този сезон, само че и в последните няколко ни липсва нещо в придвижването и работата с топката. Допускаме прекалено много голове. От това би трябвало да стартираме. Трябва да работим с по-голяма дисциплинираност и повече пристрастеност. В противоположен случай, грешките ни, изключително в Европа, ще се санкционират безмилостно ", счита Оливер Кан.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР