Изпълнителният директор на NVIDIA Дженсън Хуанг е известен, освен с

...
Изпълнителният директор на NVIDIA Дженсън Хуанг е известен, освен с
Коментари Харесай

Копия на коженото яке на изпълнителния директор на NVIDIA Дженсън Хуанг – популярен продукт в онлайн магазините

Изпълнителният шеф на NVIDIA Дженсън Хуанг е прочут, с изключение на с всичко друго, и с любовта си към черните кожени якета, без които рядко се вижда на обществено място. Благодарение на това, той даже получи прякора “якето “ в интернет. И до момента в който интернет потребителите спекулират по отношение на цената и производителя на „ униформата “ на Хуанг, опитни онлайн-търговци започнаха да употребяват името и облика му в рекламите за сходни кожени якета.

Като Стив Джобс и Марк Зукърбърг, Хуанг заема поста основен изпълнителен шеф и се появява обществено в същия облик. Той нормално носи черно кожено яке с подобаваща черна риза изпод, което докара до това, че фразата „ коженото яке на Jensen Huang “ се трансформира в известна дума за търсене в Гугъл. Съоснователят на NVIDIA в миналото е емигрирал в Съединените щати от Тайван и в този момент има чиста стойност от съвсем 38 милиарда $.

Дори в рискови условия Хуанг не се разделя с якето си. Наскоро той посети Индия и макар над 30-градусовата горещина, въпреки всичко се появи на обществено място в непроменения си облик. Хуанг е надминал даже рок звездите в отдадеността си на кожата. Той носи якета от десетилетия, само че известността на NVIDIA за ролята ѝ в производството на компютърни чипове за изкуствен интелект е довела до още по-голям интерес към компанията на Хуанг, към самия него и неговото продължително облекло.

Популярността и необятно публикуваната популярност на Хуанг доведоха до това, че онлайн-търговците се пробват да извлекат облага от интереса към външния му тип, като някои стигат толкоз надалеч, че включват името или фотосите на Хуанг в своя „ маркетинг “.

Реклама за мъжко кожено яке в Amazon употребява името и фотографията на Huang, с цел да усъвършенства резултатите от търсенето. Продуктовата страница на Wilson Jackets, озаглавена „ коженото яке на Джейсън Хуанг Nvidia CEO “, включва версии от изкуствена и естествена кожа. Друго “яке на Дженсън Хуанг “ е в листата на Jacketpop за $105.

Трябва да се означи, че стилът и детайлите на кожените якета, които Хуанг носи, се трансформират, единствено черният им цвят остава неизменен. Официален отговор от NVIDIA по отношение на якетата на Хуанг публицистите на Insider не са получили. Някои фенове на модата обаче направиха догатки по отношение на производителите на „ работното облекло “ на ръководителя на NVIDIA.

Например, потребителите на Reddit са сигурни, че Хуанг носи яке от Hermès за $11 300. А стилистът Джоузеф Розенфелд счита, че някои от якетата на Хуанг са по-достъпни — да вземем за пример Morvek от Theory за $716. Хуанг приказва за якето по време на среща със чиновници на NVIDIA в голф курорт в Бангалор по време на обиколката си в Индия. Според Рохит Бидапа, началник на корпоративния маркетинг на Nvidia, един чиновник попитал дали може да получи коженото яке на Хуанг. „ Моето е скъпо “ — споделил Хуанг. — Но за какво ти е моето яке? Скоро ще можете да си позволите свое лично. “

Дженсън Хуанг надалеч не е единственият изпълнителен шеф, който избира един и същи жанр на облеклото. Стив Джобс съвсем в никакъв случай не е виждан без сини дънки и черна водолазка, проектирана от японския фешън дизайнер Исеи Мияке (Issey Miyake). Според биографията на Джобс от Уолтър Айзъксън (Walter Isaacson), основният изпълнителен шеф на Apple е закупил „ стотици “ черни водолазки – „ задоволително, с цел да ми стигнат до края на живота ми “ — споделя Джобс.

Струва си да споменем и Марк Зукърбърг, който постоянно може да бъде забелязан облечен с елементарна сива тениска. Вярно е, че сивите ризи на Зукърбърг Brunello Cucinelli могат да костват сред 300 и 400 $ – отличен образец за „ спокоен разкош “ или „ прикрито благосъстояние “.

И един път, в изявление от 2014 година, Зукърбърг твърди, че носи едно и също нещо всеки ден, с цел да се концентрира върху вземането на решения, които ще служат на обществото, а не върху това какво да облече…

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР