Изпълнителният директор на НАП Галя Димитрова, която отказа да прекъсне

...
Изпълнителният директор на НАП Галя Димитрова, която отказа да прекъсне
Коментари Харесай

След тежкото решение да не прекрати отпуска си шефката на НАП с първи доклад за свършеното пред медии и депутати

Изпълнителният шеф на Национална агенция за приходите Галя Димитрова, която отхвърли да прекъсне отпуска си поради най-голямата рецесия, сполетявала приходната ни организация - течът на данни на 4 милиона български жители след хакерска офанзива - през днешния ден за пръв път ще излезе обществено, с цел да рапортува какво е подхванато.
 Шефката на Национална агенция за приходите: Беше тежко, само че доста добре премислено решение да не приключа отпуска си
Тя ще даде конференция в 13:30 ч., а от 15 ч. е планувано съвещание на Временна анкетна комисия за изясняване на всички обстоятелства и условия към случая с източване на информация от електронната база данни на Националната организация по* приходите.

Новосформираната комисия първо ще одобри вътрешни правила за активността си, след което ще изслуша представители на Национална агенция за приходите, Министерство на вътрешните работи и ДАНС по случая.

Галя Димитрова бе в отпуск по време на абсурда и от самото начало пред медиите заставаше представителят на организацията Росен Бъчваров. На въпросите къде е Галя Димитрова той отговаряше уклончиво - че отсъства. В първия ден след отпуска, Димитрова изясни пред bTV отхвърли си да прекъсне почивката поради рецесията с думите: " Беше тежко, само че доста добре премислено решение да не си приключа отпуска. Имах доста значима и извънредно виновна персонална причина за това. Човек би трябвало да е виновен освен в професионален, само че и в персонален проект. "

* Името на приходната ни организация в действителност е Национална организация за приходите, а не " по приходите ", само че името на комисията е формулирано по този метод от депутатите.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР