Изпълнителният директор на Милан Марко Фасоне разсея опасенията на феновете,

...
Изпълнителният директор на Милан Марко Фасоне разсея опасенията на феновете,
Коментари Харесай

В Милан ще има лятна селекция дори и без Лига Европа

Изпълнителният шеф на Милан Марко Фасоне разсея опасенията на почитателите, че отборът няма да е в положение да притегля играчи, в случай че бъде изхвърлен от Лига Европа като форма на наказване за нарушаванията по Финансовия феърплей. Босът беше безапелационен, че отборът ще притегли „ двама до трима нови футболисти”.

От няколко дни всички тифози на „ росонерите” тръпнат в очакване на бъдещите наказания, защото УЕФА отхвърли опцията да подписа компромисно съглашение с клуба, каквото би олекотило в някаква степен удара.

Милан дава УЕФА на съд, в случай че бъде изхвърлен от евротурнирите

Въпреки всичко Фасоне даде обещание, че Милан ще бъде деен на летния трансферен пазар, без значение дали ще играе в евротурнирите или не. „ Проведохме рутинна среща на борда, а задачата ѝ беше да одобрим бюджета по тримесечия, което става наложително условие от сезон 2018/2019. Анализът беше обстоен и позитивен”, сподели Фасоне.

„ Също по този начин обсъдихме и тематиката за УЕФА, увеличението на капитана и някои дребни проблеми.”

Тотална ликвидация на звездите в Милан

„ Общото нарастване в капитала, което би трябвало да реализираме, е 40 милиона евро – 10 милиона плюс 30 милиона. Най-сложната част от рефинансирането е тази на холдинговата компанията, за която няма нищо застрашаващо.”

„ Колкото до рефинансирането на задълженията на Милан, механизмът е много по-прост. В мига, в който реализираме пробив с холдинговата компания, нещата ще се случат доста бързо.”

Милиардер потрива ръце злощастие да сполети Милан

„ Решението на УЕФА не е дефинитивно. Ако Милан бъде изключен от евротурнирите, ще има спад в приходите, за който бих желал да знам авансово за идното лято. Фактът, че не чакаме нито нови играчи, нито продажби на някои от нашите в идващите две седмици, няма нищо общо с решението на УЕФА.”

„ Нови попълнения? Опитах да бъда оптимално транспарантен и явен с почитателите. Независимо от нашето присъединяване в Лига Европа, ще има нови играчи. Няма да вземем 10-има нови, а по-скоро двама до трима. Тепърва ще науча какъв брой можем да платим, само че Лига Европа няма да ни повлияе”, разяснява Фасоне.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР