Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев се включи в сутрешния

...
Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев се включи в сутрешния
Коментари Харесай

Петричев: Лудогорец е платил 8,5 милиона лева от началото на 2019

Изпълнителният шеф на Лудогорец Ангел Петричев се включи в утринния блок на NOVA. Той обясни, че клубът ще помогне на извънредно нуждаещи се хора от Лудогорието.

"За страдание оперативната активност на клуба е блокирана от когато беше оповестено изключителното състояние. Нашата съществена активност е блокирана, само че управлението на Лудогорец предприе антикризисни ограничения, откакто премине пандемията ние мислим да задържим хората в клуба ", разяснява той.

"Кандидатствахме и по държавната стратегия 60/40, запознахме притежателите с нашите ограничения. Футболните клубове попадат в тази стратегия, на всички тях активността им е блокирана, не съм огромен експерт, с цел да участваш в тази стратегия би трябвало да си безупречен данъколпатец, от началото на годината сме платили 2 милиона, за предходната година са 6,5 милиона ".

"Ще влезем по отношение на всички кметове в района и се надяваме на едно заслужено систематизиране, ще помогнем на извънредно нуждаещи се хора, с цел да могат те да получат дарението ", добави той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР