Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев говори след церемонията по

...
Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев говори след церемонията по
Коментари Харесай

В Лудогорец имат оферта за Десподов

Изпълнителният шеф на Лудогорец Ангел Петричев приказва след церемонията по награждаването на 12-кратния първенец на България, която бе през днешния ден. Той разгласи, че има предложения за Кирил Десподов, както и за други футболисти.

" Много необикновен метод за празнуване. Действително страстите малко утихнаха поради финала на шампионата. Децата заслужаваха едно такова тържество. Дойдоха над 3000 индивида и им благодаря, благодаря и на тези, които ни подкрепяха по време на сезона.
 Лудогорец укрепва защитата си за наслада на почитателите
Лудогорец укрепва защитата си за наслада на почитателите

Разградчани притеглят бранител от Испания

Всяка една купа е била сложна единствено по себе си. Тази купа беше доста тежка. Явно Ивайло Петев е предопределен да се оправя и то по сложния метод. Благодаря му доста, тъй като оказа помощ на Лудогорец в най-трудния миг, както знаете - другар в потребност се познава. Желая триумф на всички български тимове. Всички знаят какъв брой значимо е да имаме допустимо най-вече тимове в европейските клубни шампионати ", съобщи Ангел Петричев.

" Имаме тежък чоп в квалификациите на Шампионска лига, тъй като Балкани не се опасява да нападна. Надявам се благодарение на нашата аудитория да ги отстраним. Шампионска лига е една фантазия. Хората, които наблюдават футбол от близко знаят, че към този момент доста по-трудно се влиза там, само че желаеме да бъдем там, тъй като сме били и знаем какво е.

Имаме предложения освен за Кирил Десподов, за доста наши играчи има оферти. Игор Тиаго е рекорден и страховит трансфер. Вече за бразилците доста по-атрактивно звучи българското състезание. Това е двоен удар за Лудогорец ", добави Петричев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР