Относно подадения сигнал към комисията, Костадинов потвърди, че идва от

...
Относно подадения сигнал към комисията, Костадинов потвърди, че идва от
Коментари Харесай

Костадинов: На мястото на Радев щях да покажа позицията на кабинета за Срещата на върха на НАТО

Относно подадения сигнал към комисията, Костадинов удостовери, че идва от народен представител на „ Възраждане “. Той означи, че са дали

" Каква е позицията, която е изготвил служебният кабинет? Аз в случай че бях на мястото на Радев, щях да я покажа на българския народ ". Това съобщи водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов в предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия.

Той разяснява отхвърли на президента Румен Радев да управлява българската делегация и да взе участие в срещата на държавните и държавни ръководители на НАТО във Вашингтон, за което оповестиха по-рано през днешния ден от прессекретариата на президента.

От там осведомиха още, че Радев не приема някои положения от признатите от Министерския съвет рамкови позиции, отнасящи се до задължения, които страната ни поема по отношение на войната в Украйна и в тази връзка президентът не приема предлагането на Министерски съвет да управлява българската делегация.

" Той е президентът и би трябвало да е осведомен с нея (позицията - бел. ред.). Като споделя, че не желае да я поддържа, дано да каже каква е тя, с цел да забележим дали има или няма съображение ", добави Костадинов.

Лидерът на " Възраждане " разяснява и решението на Комисията за противопоставяне на корупцията, която уведоми Българската национална банка, че е открила несъответственост във връзка с подуправителя на Българска народна банка, началник на ръководство " Емисионно " - Андрей Гюров, излъчен от ПП-ДБ.

Относно подадения сигнал към комисията, Костадинов удостовери, че идва от народен представител на „ Възраждане “. Той означи, че са дали брифинг преди месеци по този мотив, чели са и декларация.

Попитан за какво това се случваа три месеца по-късно, Костадинов уточни като причина разпадането на държавното управление на ГЕРБ, Движение за права и свободи и " Продължаваме промяната - Демократична България " (ПП-ДБ).

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР