Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев бе изключително щастлив след

...
Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев бе изключително щастлив след
Коментари Харесай

Петричев се заяде с ЦСКА-София: Напрежението идва от ловешкия клуб

Изпълнителният шеф на Лудогорец Ангел Петричев бе извънредно благополучен след прелестния подарък, който му направиха футболистите на “орлите” за рождения ден. Навръх празника му разградчани записаха следващ триумф над Левски (2:0), с помощта на който усилиха преднината си пред “сините” на цели 11 точки.

“Прекрасен подарък, доста съм признателен на момчетата. Днес бе в действителност един специфичен миг за мен. Победата ни е безусловно заслужена. С оглед показаното на терена се видя, че сме по-класният тим. Разбира се, че е значимо да реализираме сходен резултат преди тежък мач като този, който ни чака с Брага. Най-важното сега е да възстановим играчите”, разяснява Петричев.

“Всеки мач за нас е значим, защото имаме сложени високи цели. Смятам, че ще изиграем съществено и мача с Брага, и с ЦСКА-София. Твърде рано е да се вършат крайни изводи. В шампионата занапред има какво да се случва. Напрежение преди мача с ЦСКА-София? Напрежението идва от страна на ловешкия клуб, не от страна на Лудогорец. Не виждам какво особено има в този мач”, добави още един от шефовете на българския отличник.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР