Изпълнителният директор на Локомотив София Иво Котев сподели скръбта си

...
Изпълнителният директор на Локомотив София Иво Котев сподели скръбта си
Коментари Харесай

Иво Котев: Локомотив загуби две личности, оставили трайна следа в историята на клуба

Изпълнителният шеф на Локомотив София Иво Котев показа скръбта си за загубата на Любомир Трайков и Румен Първанов. Двамата футболни дейци, директно свързани със столичния клуб, напуснаха този свят в границите на едно денонощие.

„ Аз изгубих двама другари. Локомотив загуби две персони, оставили трайна диря в историята на клуба. Всички скърбим. Изказваме съболезнования на фамилиите. В неделя преди мача с Черно море ще ги почетем с минута безмълвие на нашия стадион. Смятаме, че по този начин е редно. Техният път през по-голямата част мина през Локомотив София “, сподели Котев пред „ Диема спорт “.

„ Трудно и тежко е, когато загубиш другар или легенда на клуба. За страдание, това е част от живота. Скърбим за тях и почитаме паметта им. Те ще останат вечно с една сериозна диря в клуба.

Надявам се да бъдем сплотени. Българите знаят кои са тези хора и ще им повлияе може би мотивиращо да се показват в тяхна памет по-добре против ЦСКА.

Ще се постараем да изненадаме ЦСКА. По принцип играем сполучливо на „ Българска войска “. Надявам се да се затвърди тази наклонност “, сподели още Иво Котев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР