Изпълнителният-директор на Левски - Павел Колев категорично отрече информациите от

...
Изпълнителният-директор на Левски - Павел Колев категорично отрече информациите от
Коментари Харесай

Павел Колев: Левскари, това е само началото на една продължителна война

Изпълнителният-директор на Левски - Павел Колев изрично отхвърли информациите от по-рано през днешния ден, че треньорът Георги Дерменджиев ще бъде освободен, а не негово място ще пристигна сегашният народен селекционер Петър Хубчев.

Според него сходна рокада би била извънредно неверен ход, изключително в навечерието на решителните плейофи от шампионата.
 Петър Хубчев за Левски: Малко е неловко да ме търсите по това време
Петър Хубчев за Левски: Малко е неловко да ме търсите по това време

" Предстои ни значим мач след няколко часа ", съобщи селекционерът

" На първо място бих желал да се обърна към последователите на Левски, тъй като знам, че всички те са разчувствани от появилите се информации и наблюдават със спотаен мирис всяка една дума в медиите по въпроса. Ще им кажа следното - не се поддавайте на спекулации. Левскари, това е единствено началото на една война, която ще би трябвало да водим , която очевидно ще се води на тихия фронт, ръководена от хора, които не им харесва, че Левски потегля по верния път ".

" Левски е в сигурни ръце и се ръководи от интелигентни хора, които са съумели в бизнеса, и които знаят и са се подготвили по тази причина по какъв начин се ръководи футболен клуб. Една от най-големите идиотщини би било да се направи една треньорска рокада както тази, която е разказана през днешния ден ".
 Лично Васил Божков уредил Петър Хубчев за Левски!
Лично Васил Божков уредил Петър Хубчев за Левски!

Националният селекционер поема " сините " още на следващия ден

" Ясно е, че това е нечиста сделка, която е ориентирана съвсем напълно против възраждането на Левски. Призовавам всички левскари да бъдат спокойни, да проявят самообладание, да поддържат тима в оставащите 10 мача до края на сезона и Георги Дерменджиев, който е старши треньор на Левски ", съобщи Колев пред сътрудниците от " Дарик Радио ".

" Тази акция има и друга цел и това е националният тим и на мен ми е извънредно неприятно от това, което се случва . Знаете, че аз съм работил там. Буквално броени часове преди първото ни посещение в квалификациите. Убеден съм, че Петър Хубчев и футболистите ще се съберат още повече и на инат на спекулациите ще излязат като един пестник и ще дадат най-хубавото за България. Стискам палци да се приберат с три точки от Прищина ".
 Емил Спасов: В Левски взимат футболисти по благосклонности, тимът има потребност от повече класа
Емил Спасов: В Левски взимат футболисти по благосклонности, тимът има потребност от повече класа

Вижте изявление с легендата

" Аз няма какво да потвърждавам на Георги Дерменджиев. Той е врял и кипял в тази специалност. Треньор, който сега има цялото успокоение на света да ползва това, което знае за футбола и за един тим . Доколкото успокоение може да има в ПФК Левски. Това е клуб, който концентрира напрежение и условията са големи . Георги Дерменджиев знае в каква посока би трябвало да се движим. Мисля, че имаме единодушие по този въпрос, какво би трябвало да се направи до края на този сезон ".
 Йордан Лечков: Това е бойкот в спокойно време
Йордан Лечков: Това е бойкот в спокойно време

" Типична българска дивотия "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР