Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов разкритикува футболния агент Милко

...
Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов разкритикува футболния агент Милко
Коментари Харесай

Красимир Иванов към Милко Бански: Вие не сте фактор на Герена

Изпълнителният шеф на Левски Красимир Иванов разкритикува футболния сътрудник Милко Бански. Той съобщи, че Бански не е фактор на " Герена ".

Ето какво разгласява Красимир Иванов на персоналната си страница във “Фейсбук”:

" По мотив скорошните изявления на сътрудника Милко Бански желая да се възползвам от правото си на отговор.

Г-н Бански,

Вашата офанзива против нашия клуб и против мен се ожесточава. Моментната популярност, която постигнахте с една обява във " Facebook " очевидно Ви е опиянила за вчерашната Ви медийна изява. Не съм изумен от Вашите подбуди, Вие зле прикрихте упоритостите си зад думи, че мислите за положителното на нашия клуб. Тонът и времето, когато повдигате тези въпроси, преди 1/8 край с Черно море и идния на 04.11. мач с Ботев (Пловдив), обаче демонстрират, че сте получили и външен тласък за Вашата невиждана храброст. Веднага желая да пресека всевъзможни подозрения във футболната общност, че Вашата дума има въздействие върху мен, господин Русев или клуба.

Вие не сте фактор на " Герена " и никой от нас не взема на съществено Вашите брътвежи. Ако сте обещавали нещо на някого, което виждате, че не можете да осигурите - няма да ви даря с прочувствената реакция, която би ви послужила за опрощение. Вашите думи просто нямат никаква тежест и сте лъгали тези, на които сте обещавали.

Ако пък си мислите, че сте в положение да организирате медиен напън пръскайки лъжливи обвинявания за пропуснати изгоди преди значими мачове, с което да ни принудите да платим освен това в сравнение с е заложено в подписаните от нас контракти, с цел да си пандизите устата, то знайте, че сте объркали адреса. Жалко е, че в този опит опетнявате името на наши футболисти и Ваши сътрудници, които посочихте, че са споделили конфиденциална информация с Вас за техни клиенти, без значение, че надали дава отговор на истината. Позволявам си и един съвет към Вас, в случай че в действителност желаете да бъда подигран, то идващия път кажете, че не съм се събличал за физическо.

Този мотив е доста сериозен и нормално ме срутва душевен за седмици. В умозаключение, преди да обявите в медиите, че преговаряте с нас за нещо, е добре най-малко да се обърнете към клуба. Иначе рискувате да Ви кажа, че лъжете, още веднъж ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР