Изпълнителният директор на Левски Ивайло Ивков участва в пресконференцията по

...
Изпълнителният директор на Левски Ивайло Ивков участва в пресконференцията по
Коментари Харесай

,,Синя“ България изтръпна! Шеф на Левски с притеснителни новини: Разполагаме с броени дни

Изпълнителният шеф на Левски Ивайло Ивков взе участие в конференцията по откриването на третата акция „ Аз съм Левски “. Той направи обезпокоеното изявление, че клубът не е избавен, бързо може да тръгне обратно и разполага с броени дни, с цел да реализира съглашение за погасяване на отговорности, наследени от предходното разточително ръководство на „ сините “.

„ Откриваме третата подред акция „ Аз съм Левски “. Измина тъкмо година от старта на миналата акция, която се увенча с добър триумф. Това съответства и с началото на моята работа като изпълнителен шеф на клуба. Година, изпълнена с големи провокации и през която свършихме доста. Това е явно, без да навлизаме в елементи. Говоря и в спортно-технически аспект, и за надграждането в административен и финансов проект. В същото време, заради тежкото завещание, което заварихме, клубът към момента не може да се каже, че е изцяло избавен “, съобщи изпълнителният шеф на Левски.

„ Затова с зов към всички левскари, желая да кажа, че тази акция ще бъде тест за несломимостта на левскарския дух. Наред с другите ни начинания, би трябвало да създадем решителни крачки за финансовото избавление и стабилизиране на клуба. Тази акция ще бъде и избор на доверие по какъв начин се е управлявал клубът през последната година. Кампанията ще бъде ориентирана в услуга на притежателите на членски карти, с помощта на новите ни партньорства. Искам да благодаря и на одобрените ни сътрудници. През последната година демонстрираме, че при вярно ръководство този клуб може да се самоиздържа в един миг – дано да създадем още една крачка, клубът има потребност от своя максимален капитал – своите последователи “, добави Ивков.

„ Резултатите приказват сами по себе си. Ние надградихме доста, нашият клубен магазин печели повече от всеки път. Стадионът още веднъж се изпълни – междинна посещаемост 12 000 фенове на нашите мачове. В първата година с членските карти тази цифра не е стояла на дневен ред. Освен това обиколките в България, “Левски на левскарите ”, доста разнообразихме детайлите. През втората година финансовият резултат е същият като първата – въпреки и понижен броят на картите, даваме по-малко като разход за продуктите, хората знаят това “, регистрира юристът.

„ Създаде се едно лъжливо усещане, че Левски към този момент е избавен финансово, макар че ми искаше да се изпъча пред вас и да кажа противоположното. Левски е в интервал, в който може бързо да тръгне обратно. Призовавам хората да не губят своя отдаденост на клуба. Нямаме тематики табу, подготвен съм да давам отговор за всяка изхарчена стотинка през тази година. Преди една година сложихме завършек на разточителните покупко-продажби – както за играчи, по този начин и други в клуба. Дадени изявленията рисуваха ярко бъдеще, което също докара до илюзия. Клубът въобще не е избавен, сигнализирам за това. Погасихме належащите отговорности. Разполагаме с броени дни да реализираме нови договорености и да стартираме да обслужваме тежкото завещание, приказвам за разточително ръководство през последните повече от 10 години, споделям го най-отговорно. Каквото реализираме, това е. Скоро ще разберем какво става с „ Юнайтед Груп “. Те имаха ясна декларация “, приключи Иво Ивков.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР