Изпълнителният директор на Левски Ивайло Ивков говори специално за зрителите

...
Изпълнителният директор на Левски Ивайло Ивков говори специално за зрителите
Коментари Харесай

Ивайло Ивков: Левски стои зад декларацията си

Изпълнителният шеф на Левски Ивайло Ивков приказва особено за феновете на предаването " Арена спорт ", в което разяснява напрежението сред " Синия клуб " и БФС, откакто на тима му бе наложено наказване да играе един домашен дуел пред празни трибуни поради държанието на своите почитатели по време на Вечното дерби против ЦСКА.

Ивков разяснява още и благотворителния дуел, който Левски ще изиграе този следобяд в Карлово в поддръжка на потърпевшите от наводненията в района.

" Това е, може би, най-приятната задача откогато съм изпълнителен шеф на Левски, а точно организацията на това събитие. Разбира се, мотивът е противен, само че аз се надявам това събитие да вдъхне вяра и още веднъж да върне усмивките на лицата на хората, които пострадаха при тези наводнения. Всички върви по проект. Очаквам, че стадионът в центъра на града ще бъде цялостен. Всички средства ще отидат в специфична сметка, средствата от която ще се употребяват в помощ на потърпевшите ", стартира Иво Ивков.

Изпълнителният шеф на Левски атакува остро ръководителят на Дисциплинарната комисия (ДК) към БФС Юрий Кучев, откакто последният съобщи, че Левски не е спазил периода за обжалване на решението на комисията, а също по този начин не е изпратил собствен представител по време на съвещанието.

" Справедливостта е релативно разбиране, когато приказваме за право. За страдание, аз и до през днешния ден не знам въз основа на кои обстоятелства са наложени наказванията. Това, което сподели този човечец (Юрий Кучев) ме изпълва с много огромна доза страдание по тази причина какви хора работят в БФС. Този човек е ръководител на ДК от повече от 15 години. Той разгласи пред цялата общност, че ние сме изпуснали периода за обжалване, който изтича идващия вторник. Второ, не е правилно, че Левски е бил свикан на съвещанието. Не разбрах за какво декларацията е била на ниско равнище. Тя е била утвърдена и оповестена от мен, господин Сираков и господин Стоилов. Това са тримата души, от които излиза истината за задачите на Левски, упоритостите на клуба и всички стратегически въпроси. Не знам какво по-високо равнище. В текста на декларацията има ясни и точни въпроси, на които този човек не съумя да отговори. Жално ми е, че тъкмо този човек преподава в едно от най-престижните висши заведения у нас. Нямам какво повече да кажа ", съобщи Ивков.

Той разкри още, че в Левски занапред ще апелира решението на ДК и добави, че Апелативната комисия към БФС е длъжна да изслуша представител на " сините ".

" Не сме казвали, че няма да спазим решенията на БФС. Ние поканихме нашите последователи да участват на срещата с Ботев Пд, това е друго. Предстои обжалване на това решение. Нека да забележим дали жалбата ни ще бъде прегледана. Апелативната комисия към БФС е длъжна да изслуша страните и да ги запознае с документите и доказателствата. Каква е истината по случая тъй като той сподели, че са поканили човек от Левски. Нашият админ се обади по мое категорично разпореждане и изиска наш представител да участва. Секретарката на ДК към БФС му съобщи, че нямат такава процедура. Какво да си приказвам с тези хора? ", показа Иво Ивков.

" Думите в декларацията са ясни и премерени. Левски стои зад декларацията си - с всеки неин откъс, изречение, дума и писмен знак, в случай че желаете ", добави изпълнителният шеф на Левски.

Накрая Ивков разкри и по какъв начин самият той чака да се развие целият този проблем.

" Очаквам първо да се срещнем с това за какво са наложени наказванията на Левски. Да изразим нашата позицията и да последва решение на Апелативната комисия. В решението на ДК не е казано в кой мач би трябвало да се изтърпи това наказване ", приключи Ивайло Ивков.

Целия диалог с Ивайло Ивков вижте във видеото.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР