Изпълнителният директор на Левски Ивайло Ивков говори пред феновете по

...
Изпълнителният директор на Левски Ивайло Ивков говори пред феновете по
Коментари Харесай

Иво Ивков: В момента няма неизплатена заплата в клуба

Изпълнителният шеф на Левски Ивайло Ивков приказва пред почитателите по време на срещата във Варна. Ивков разкри, че сега в клуба няма нито една неизплатена заплата. 

" Благодаря за излъчването, което имате. Човек се разтреперва, когато ви гледа. Тази обич, която имате към тима, си проличава. Това ни дава мощ, с цел да вършим каквото можем. Има и една друга дума, която би трябвало да върнем, с цел да пристигна и шансът още веднъж. Нещо ни бягаше в последните години. Почтеност. Може да не сме най-хубавите, може да вършим неточности, ще си ги споделяме. В същото време имаме увереността като виждаме резултатите. За малко постигнахме доста. Има купища работа, а вие доста тъкмо уцелвате ритъма ", съобщи Ивайло Ивков.

" Стадионът е цел номер едно. Задълженията лека бавно вървим, виждаме светлина в тунела. Беше извънредно. В момента няма неизплатена заплата в клуба. Погасяваме и обслужваме всичките си отговорности.

Прочетох много хейт след учредяването на сдружението. Нормално е, само че дайте да си кажем терзанията в срещите, а не анонимно. Тези били обсебили, тези … аз ги познавам всички момчета в Управителния съвет. Те оказват помощ ужасно доста, проведоха всички срещи. Вие сте в крайник с кухнята в клуба. Защо да не се съберат пари за клуба и хората да ги дават с наслада, а един ден да вземат участие в избора на управлението на клуба ", добави още той. 

" Трябва да има директорски съвет. Знаете ли, че никой не искаше. Те го вършат безкористно. Тези хора си отделят от времето. Подкрепето го. Като се съберете 10-20 хиляди индивида кой е този главатар, коя е тази агитка, които ще ви обсебят. Не виждам проблем и би трябвало да подходим с повече доверие. Досега единствено споделях, че го поддържаме, само че това не е задоволително. Време е да вземем страна. Аз съм на страната на тези, които учредиха " Левски на левскарите " и пробват да създадат нещо ", сподели изпълнителният шеф на Левски.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР