Изпълнителният директор на "БФБ-София" Иван Такев ще бъде лектор в

...
Изпълнителният директор на "БФБ-София" Иван Такев ще бъде лектор в
Коментари Харесай

Иван Такев ще бъде лектор в Лятното училище на фондация Атанас Буров

Изпълнителният шеф на "БФБ-София " Иван Такев ще бъде преподавател в Лятното учебно заведение на Фондация "Атанас Буров ". Акцент в лекцията му ще бъдат водещите правила и практики за положително копроративно ръководство. Фондацията разгласи конкурс за стипендии за присъединяване в Лятното учебно заведение взаимно с ръководещото сдружение "Селект Асет Мениджмънт " и специфичното присъединяване на ръководещото сдружение "Карол Капитал Мениджмънт ". Лятното учебно заведение ще се организира сред 22 юни и 1 юли в Банкя.
В Лятното учебно заведение ще бъдат признати до 20 студенти от икономическите университети в страната, които се образоват по стопански специалности, имат приключен минимум трети курс и триумф от следването минимум доста добър 4.50. Необходимо е претендентите да владеят чудесно британски език.
Основна тематика на тазгодишното лятното учебно заведение е "Инвестиции ", като акцентите в него ще бъдат на практика разбор на финансови принадлежности, капиталови решения и подходи, работа с осведомителни приложения, капиталова нравственос, корпоративно ръководство, професионални сертификационни стратегии, финансови варианти и VBA програмиране. Участниците ще бъдат сложени пред задания с на практика темперамент, като за задачата се чака да показват познания, предвидливост, креативност и умения за работа в екип.
Кандидатите би трябвало да изпратят до 15 май попълнена осведомителна карта, автобиография и независимо написано есе на британски език на една от четирите авансово заложени тематики. Повече детайлности за условията и програмата на лятното учебно заведение може да бъде открита на интернет страницата на фондация "Атанас Буров ".
Одобрените стипендианти ще бъдат оповестени до 24 май на уеб страницата на фондацията. Стипендиите, предоставени от фондацията, покриват престоя и образованието на стипендиантите.
"БФБ-София " АД е лицензирана да прави активност като фондова борса на 9 октомври 1997 година. Предметът на активност на сдружението включва образуване на търговия с скъпи бумаги и други финансови инструменти; образуване и поддържане на осведомителна система за търговия с скъпи бумаги.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР