Изпълнителната агенция по лекарствата (ИАЛ) започва кампания в рамките на

...
Изпълнителната агенция по лекарствата (ИАЛ) започва кампания в рамките на
Коментари Харесай

Агенцията по лекарствата призовава ваксинираните да съобщават, ако имат нежелана реакция

Изпълнителната организация по медикаментите (ИАЛ) стартира акция в границите на една седмица за популяризирането на смисъла на съобщаването на подозирани нежелани реакции след имунизация.

Това е шестата поред акция, която ще се организира в интервала от 1-7 ноември, като има за цел да се концентрира върху имунизациите.
 Изтича гратисният интервал за визити на заведения и молове без документ Изтича гратисният интервал за визити на заведения и молове без документ
Тази неделя изтича гратисният интервал, в който посетителите на местата на закрито без зелен документ няма да бъдат глобявани, заяви Б...

Кампанията се организира в 64 страни, които насърчават медицинските лица, екипи на национални имунизационни стратегии, както и към този момент имунизираните, които се грижат за тях и техните фамилии,, зародили в резултат на имунизацията срещу Ковид-19.

От организацията молят хората да осведомят за нежелани реакции за събиране на информация и съдействие на установяването на нежеланите следваксинационни резултати.

„ Съветваме всички хора и да не чакат някой различен да заяви за техните подозрения ”, споделят от Изпълнителна организация по медикаментите.

Те поучават медицинските експерти, които поставят ваксини, да разискват с пациентите си възможните проблеми, които могат да зародят след потребление на някой от препаратите срещу вируса.
 Интересът към имунизациите продължава да се ускорява Интересът към имунизациите продължава да се ускорява
Продължава да е нараснал ползата към имунизацията, заяви БНР. В петък са сложени над 24 хиляди имунизационни дози - това е по-малко...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР