Изпълнителката на Shallow разплака Опра Уинфри с признанието, че е

...
Изпълнителката на Shallow разплака Опра Уинфри с признанието, че е
Коментари Харесай

Лейди Гага и борбата й с посттравматичния стрес

Изпълнителката на Shallow разплака Опра Уинфри с признанието, че е била изнасилена на 19 години от по-възрастен мъж, който познавала от детството си. Лейди Гага беше първият посетител на именитата водеща за тази година и шокира всички с признанието си. Певицата показа, че е насилвана неведнъж и в резултат на това е развила посттравматичен стрес. Тя акцентира какъв брой е значимо освен физическото ни положение, само че и психическото. И напълно не би трябвало да го пренебрегваме.

„ Станах звезда доста дребна, пътувах по света, движех се сред хотели, лимузини и подиуми. Игнорирах го, до момента в който не започнах да изпитвам мощна болежка по цялото тяло, която подсещаше тази след изнасилването “, описа още Лейди Гага. В началото тя не се е обърнала за помощ и предпочитала да потиска казуса си с работа. 

Когато Опра я попита какво я държи на крайници, тя отговори: „ Всички вие ",   акцентирайки публиката. " И дами като теб. И вярата, вдъхновението, вярата. “ Както знаем, самата Опра също е била жертва на полово принуждение като дребна. Лейди Гага съобщи, че медикаментите също са й помогнали, както и другите лечения.

„ Много хора се опасяват от тях, само че аз желая да разсея тази стигма “, уточнявайки, че не е редно персоналният доктор да ни изписва антидепресанти, а да ни изпрати при експерт, който може да ни помогне за психическото ни здраве и че решението е в комплексната терапия, на всички равнища. „ Аз съм мощна. Искам да употребявам персоналния си опит, да го споделя със света и да го направя по-добро място за живеене. “

Тя разяснява и дълго обсъжданите връзки с Брадли Купър, като още веднъж съобщи, че любовта им е била единствено на екран. „ Създадохме илюзията за обич и хората ни повярваха. “

Ето и цялото изявление на Лейди Гага с Опра Уинфри.


 Лейди Гага преди Лейди Гага
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР