Изпадналата в затруднено положение китайска телекомуникационна компания Huawei обяви, че

...
Изпадналата в затруднено положение китайска телекомуникационна компания Huawei обяви, че
Коментари Харесай

Huawei обяви оцеляването за пръв свой приоритет след бойкота на Запада

Изпадналата в затруднено състояние китайска телекомуникационна компания Huawei разгласи, че " оцеляването " е неин пръв приоритет , откакто разгласи, че продажбите ѝ са били мощно наранени от протеста на западните страни , написа " Гардиън ".

Ерик Ксу, който е ръководител на компанията, съобщи, че прогнозните доходи от продажби ще доближат 850 милиарда юана (121 милиарда $ ) през 2019 година, което е нарастване с към 18% по отношение на миналата година, само че доста по-ниско от в началото предстоящото .
 Англия подготвена да допусне Huawei до 5G мрежата си
Англия подготвена да допусне Huawei до 5G мрежата си

Спецслужбите са съгласни компанията да доставя неключови детайли

През януари тази година китайската компания, която беше ударена от наложената възбрана на американски компании да работят с нея поради опасения за националната сигурност, предвижда доходи от продажби от 125 милиарда $ .

В новогодишно обръщение до чиновниците Ксу посочи, че държавното управление на Съединени американски щати организират " стратегическа и дълготрайна " акция против компанията , която ще сътвори " предизвикателна среда за оцеляване и преуспяване на Huawei ".

" Оцеляването ще бъде нашият първи приоритет " през 2020 година, сподели Ксу, който е ръководител по ротационната скица за управление на компанията.
 Фон дер Лайен не желае Huawei в Европа
Фон дер Лайен не желае Huawei в Европа

Шефката на Европейска комисия е обезпокоена от присъединяване на китайския колос в 5G мрежата

Huawei ще би трябвало да " употребява всичките си сили ", с цел да построи своята екосистема за мобилни услуги - отговора си на приложения и услуги на Гугъл, с цел да " подсигурява, че можем да продължим да продаваме смарт телефоните си на задгранични пазари ".

Въпреки че специалисти в телекомуникационния бранш считат Huawei за международен водач в 5G оборудването във връзка с технологията и цената, компанията е изправена пред трудности и съмнения от страна на Съединени американски щати и други страни, внимателни поради околните ѝ връзки с китайското държавно управление.

Ръководители на спецслужбите на Съединени американски щати акцентират, че на Huawei не може да се има вяра и оборудването му представлявало опасност за националната сигурност , обвиняване, което китайската компания отхвърли.
 Няма напън от Пекин Huawei да взе участие в 5G мрежата, разгласи Меркел
Няма напън от Пекин Huawei да взе участие в 5G мрежата, разгласи Меркел

Не съм чувала за някакъв напън от китайските държавни власти
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР