Изп. директор на Локомотив (Сф) Бойчо Величков категорично отрече да

...
Изп. директор на Локомотив (Сф) Бойчо Величков категорично отрече да
Коментари Харесай

Шеф на "Локо" отрича вина, но чака сурово наказание

Изп. шеф на " Локомотив " (Сф) Бойчо Величков изрично отхвърли да носи виновност за случаите в края на мача против " Хебър " (3:3) от Втора лига предходната събота. През уикенда клубната легенда на " железничарите " прекара едно денонощие в ареста и бе освободен под гаранция от 2000 лева с обвиняване за " причиняване на лека телесна щета по хулигански подбуди ". Пострадалите представители на управлението на пазарджиклии показаха точно Величков като основател на мелето в ложата на стадиона в столичния кв. " Надежда ".

" Единственото, което мога да кажа, е, че аз бях индивидът, който искаше да предотврати това нещо. Долу има камери, няма камери във ВИП ложата. Има много снимков материал. Там се вижда. Имаме камери долу. От полицията ги иззеха. Има двама-трима почитатели, които са с маски. По тази причина не може да се покаже виновникът. Беше най-лесно аз да бъда този. Не мога да си обясня защо бях упрекнат ", разяснява шефът на " Локо " (Сф) пред Sportal.bg.

Въпреки това в клуба чакат тежки наказания поради позволените вълнения по трибуните. От " Хебър " приканиха дисциплинарната комисия към БФС да извади " червено-черните " от шампионата на Втора лига, само че надали ще се стигне до толкоз последна мярка. " Очаквам сурови санкции. Такова нещо не би трябвало да се позволява. Не е прелестно и в действителност е срамно, само че не мога аз да съм индивидът, който носи цялата виновност ", заключи Бойчо Величков.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР