Ra`Miyah Worthington: Едногодишно момиченце умира в Небраска, след като е било „по погрешка оставено в горещ ван от шофьор на детски център“

...
Изображение: Полицията разследва детската градина Kidz of the Future. Снимка:
Коментари Харесай

Изображение: Полицията разследва детската градина Kidz of the Future. Снимка: AP

Тъй като температурите достигнаха средата на 30C (повече от 90F) извън микробуса Kidz of the Future Childcare, в съдебните документи се казва, че телесната температура на Ra'Miyah достигна 42,8C.

Висока температура за деца се класифицира като 38C или повече, според NHS.

Майката на Ra'Miyah, Сина Джонсън, описва дъщеря си като „малкото момиченце на татко“.

„Тя обичаше, обичаше , обичаше семейството си“, каза тя пред свързаната с NBC телевизионна станция WOWT. „Тя обичаше баща си. Тя беше малкото момиченце на татко.“

Изображение: Райън Уилямс беше обвинен в небрежност към дете, довела до смърт. Снимка: AP

Във вторник прокурорите обвиниха шофьора на микробуса Райън Уилямс, 62-годишен от Омаха, в престъпление за небрежност към дете, довела до смърт, което носи присъда до четири години затвор.

Той казал на полицията, че е бил разсеян от младо момче, което не искало да излезе от микробуса и забравило, че Ра'Мия е вътре, затваряйки превозното средство, преди да провери дали е празно.

„Не разбирам как това изобщо би могло да се случи“, каза бащата на момичето, Рейон Уортингтън, пред WOWT.

Изображение: Температурен знак в Канзас. Снимка: AP/Mark Reinstein/MediaPunch/IPX

„Как можеш да забравиш дете, което сам си качил в превозното средство, но си свалил другите две? Как забравяш едно, когато свалиш две от микробуса? Как забрави ли бебето ми?"

Щатски служители казаха, че детската градина ще остане затворена, докато се разследва смъртта.

Очаква се температурите да бъдат до 20C над средните в различни щати през Средния запад надолу до крайбрежието на Персийския залив, включително Небраска.

Прочетете повече:
Хората са „заклещени в домове“ поради бурята Хилари
Смъртоносната гореща вълна на югозапад от САЩ ще се разшири, за да обхване голяма част от Америка

Националната метеорологична служба каза, че „изключително опасните горещини“ ще продължат в централния до югоизточния регион, като предупрежденията за горещини засягат около 17 щата и 150 милиона души.

Времето доведе в училищата, които правят промени в ежедневието, като децата остават вътре за междучасията и спортните събития се отлагат.

Изображение: Температурите се очаква да бъдат до 20C над средните. Снимка: AP

Пожарникари в Мисури помогнаха за извеждането на 117 пациенти от старчески дом, след като климатикът се повреди в знойното време.

Повечето бяха отведени в други медицински заведения, но седем, които бяха с COVID-19 и са откарани в местни болници, казаха властите.

Очаква се по-високите нощни температури и високата влажност да се задържат до четвъртък и вероятно до петък, каза метеорологичната служба.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР