Изневярата все по-често се възприема като нещо в реда на

...
Изневярата все по-често се възприема като нещо в реда на
Коментари Харесай

5 признака, че той няма да ви изневери

Изневярата все по-често се възприема като нещо в реда на нещата на една към този момент дългогодишна връзка. Но не и когато се случи на теб самия…

“Повечето дами изневеряват, тъй като се усещат прочувствено неудовлетворени, до момента в който мъжете, когато им липсва секс ”, споделя психологът Тина Б. Тесина. Независимо от претекста обаче, се оказва, че мъжете и дамите изневеряват еднообразно: надлежно по 19 и 23 %.

Също по този начин е потвърдено, че 70% от браковете приключват с бракоразвод при откриването на нова любовна връзка. За страдание, една невярност нанася прочувствена щета освен на този, на който са изневерили, само че и на децата и даже и на изневеряващия. Специалистите разкриват, че има някои неща, които могат да подскажат, че някой е податлив към невярност. Проучване на Университета на Индиана демонстрира, че тези, които изневеряват, в началото са посочили, че са неблагонадеждни и в други области на живота.

 5 признака, че той няма да ви изневери

Но какво може да ни подскаже, че индивидът до нас в никакъв случай няма да ни нарани по този метод? Ето пет признака, че той в никакъв случай няма да ни изневери:

Той държи на думата си
Ако човек държи на думата си в съвсем всеки различен аспект от живота си, то той може да се смята за благонадежден сътрудник. В случай, че той дава обещание, само че не извършва обещанията си, има огромна възможност в някакъв миг да се подведе и да изневери на своята половинка. Ако обаче един мъж има вкоренено възприятие за честност е надалеч по-малко евентуално той да се поддаде на чара на друга жена.

Разказва ви какво се случва с живота му
Ако сте с вид мъж, който на драго сърце ви споделя какво се случва с него отвън вашата връзка, то има най-малък (или никакъв шанс) той да избере различен човек.

Прекалено ангажиран е

Когато човек е заставен да жонглира сред работа, семейство (особено с деца) и други отговорности, шансът да откри време да се среща с някой различен е малко евентуален. По-вероятно е той да избра да се наспи, в сравнение с да губи сила за спекулация.

 5 признака, че той няма да ви изневери

“Изгорил ” е всички пътища към някогашните
Според изследванията, 21% от мъжете и 32% от дамите, които изневеряват са употребявали обществените медии, където са срещнали третия човек. Там е най-лесно да се свържат с някогашните си любовници. Така че, в случай че вашият сътрудник е изгорил всички пътища към екс приятелките си, то това е добър знак за вашите връзки.

Той е безвъзмезден
Един добродушен, почтен и откровен човек се грижи за близките повече, в сравнение с за себе си. В случай, че видите това качество у мъжа до вас, в случай че той постоянно е подготвен да помогне на околните си без никаква изгода, той има чисто сърце и не е податлив на измяна.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР