Изневярата не е най-приятното нещо, което може да се случи

...
Изневярата не е най-приятното нещо, което може да се случи
Коментари Харесай

Защо мъжете изневеряват?

Изневярата не е най-приятното нещо, което може да се случи на един човек. Ние сме гадни същества и най-често сме виновни за този тип полови похождения, до момента в който благото стои вкъщи и ни кърпи чорапите. Поне такава е логиката на множеството героини от „ Сексът и градът “. Едва ли има мъж, който непринудено да каже, че е отговорен. Изневярата е сексуален контакт, в който единият си прави хубаво, а другият се усеща прецакан. Можем да проучваме този обществен детайл до безконечност, само че истината е, че това се случва, когато вземат участие двама души във връзка. Запознай се с 10-те аргументи за невярност.

Срещаш прегрешението в чист тип
Може да звучи гадно, само че мъжкото съсловие постоянно оглежда други дами. Не е казано, че ще успее да мине всички, само че пък в никакъв случай не е пречило да ги гледа през витрината. Това е онази безвредна невярност, която постоянно се разказва в Библията като грях. Има хора, които доста обичат партньорките си, само че в един миг става по този начин, че те не са това, в което са се влюбили. Няма да ги оправдаваме за това, че са станали сестрата на Моби Дик и след това са желали да ги обичат. Връзката и бракът не са опрощение за запускане. Докато капризната лежи в къщи, мачото преследва идната. До някаква степен можеш да бъдеш сигурен, че връзката унищожава една жена.

Можеш
Няма нищо за пояснение. Всеки мъж знае, че в случай че може да резервира тайната ще успее да топне чушката в непознатия буркан. Най-често се случва, когато отиде в командировка и срещне онази усмихната и непозната разпоретина, която просто си го търси. Всичко си остава прикрито и покрито, а това ще е история, която ще бъде разказана в наследството или на внуците.

Скука
Не споделяме, че е най-гениалната концепция, само че е теоретичен факт, че се привиква с любовната игра. Може да я научиш да ти прави „ Пернишка близалка” на Golf-а и отново няма да видиш искри. Не всички дами са идентични, само че сексът е. Ако прекараш задоволително време с девойката, ще знаеш и любовния сюжет. Това е повода да потърсиш нещо малко по-вълнуващо от новата серия на „ Дързост и хубост “. Гадно е, само че си оневинен най-малко от нас, в случай че това се случва вкъщи ти.

Пренебрежение
Жените постоянно преследват кариерата, клюките и всички останали чудеса, в които не участваш. В един миг ще ти омръзне да се прибираш самичък вкъщи, до момента в който тя е на значима среща или просто отива с приятелки на коктейл. Това се случва, когато не си в нейните проекти. Твоят най-съществен проект запълва други празнини.

Тя е кучка
Представи се, че се прибираш от дълъг работен ден. Събрал си задоволително експанзия, с цел да поведеш руснаците към Берлин на екскурзия с танкове и просто имаш потребност от отмора с малко бира и нещо за ядене. Вместо това откриваш задоволително чинии в мивката, печка със скърцащи панти (като от филм на ужасите) и стадо паяци с мини популация във фурната. Избесняваш в допълнение и нервите ти оказват помощ, с цел да изгубиш разногласието и да се чувстваш отговорен. А можеше да хапнеш на открито. Да изпиеш няколко бири с другари и да пуснеш 4-5 смешки на сервитьорката. Тя ще реши, че си приветлив и ще ти покаже „ нещо “ в склада.

Отмъщаваш
Едва ли искаш да бъдеш рогатия наивник, до момента в който твоята кошута преследва други елени. Сексът за възмездие е единственият метод, по който ще се чувстваш отмъщен. Редно е да повториш, тъй като никой не желае да бъде наедно с дамата. Драмата би трябвало да е заслужена.

Адреналин
Можеш да обвиняваш Холивуд и всички книги на чичо Буковски, в които има секс. Доказано е, че изневярата може да има удобен резултат върху теб и твоята партньорка, само че всичко зависи от определената. Понякога става по този начин, че инцидентната в леглото съумява да счупи всички твои полови показа. Първо идват приятните страсти и повишение на самочувствието, а по-късно и всички дерзания с най-хубавата си другарка – гузната съвест. Избягвай ги и се радвай на положителните мемоари.

Имаш време
Признаваме, че се изискват огромни благоприятни условия за въртене на две или повече партньорки. Необходими са и здрави нерви, тъй като в никакъв случай не е късно да се озовеш при уролога. Проблемът идва с мрънкането и битката за внимание, в която постоянно има жертви. Наполоеновата тактика постоянно е на равнище, а и не си основан единствено за една жена.

Омръзнала ти е
Истината в чист тип. Отношенията изстиват по-бързо от пиците на Аптека, възприятията стават по-сухи от джънка в McDonalds, а положителните времена изчезват като старите фотоси, откакто си форматирал харда – изчезват. Знаеш, че връзките с нея си отиват и започваш да оглеждаш идната госпожа Уоловиц.

Късметлия си
Това е от тези дребни наслади в живота, които в никакъв случай не питат. На фирменото празненство успяваш да се усмихваш чаровно, с цел да бъдеш „ оня сладур от бара “ и по-късно достигаш равнищата на „ машина “, „ по-добър си от мъжа ми “ и още доста други. Това също си остава в загадка, само че разликата сред по-горните точки и тази е, че тук ти се отваря опция (във формата на два дълги крайници в женската тоалетна), без да си я търсил. Обикновено се таксува като джакпота, 6-ца от тотото и така нататък

Бонус
Жените са отговорни
Те постоянно са казвали, че има мъже, които не са единствено за една жена. Ти може да си тъкмо от тези и като един добър и вежлив благородник да подаваш ръка (и не само) на приятелките в неволя. Да не забравяме, че постоянният сексуален контакт съумява да предотврати депресията. Ако твоята си промени настроението доста бързо, да знаеш какво й се е случило!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР