Изневяра. Равна на кошмар. Кошмар, от който да се събудиш

...
Изневяра. Равна на кошмар. Кошмар, от който да се събудиш
Коментари Харесай

Ако той изневери с теб – ще изневери и на теб

Изневяра. Равна на призрачен сън. Кошмар, от който да се събудиш е нужно време. Много време. Изневярата е хапче, което мъчно се преглъща. Хапче, което има за цел да те убие. Изневярата е изменничество в най-висша степен. Изневярата е ужасът на всяка жена. Най-големият боязън. Чудовището, което унищожава любовта.

Да изневериш не е мотив за горделивост. Да изневериш на индивида, който е отдал живота си за теб, демонстрира какъв брой подло създание си. Последиците от изневярата са тежки. И тя бележи вечно живота и на тримата. Защото, с цел да се реализира една невярност са нужни трима. Двама съдружници и една жертва. Тя. Жената, която обича този мъж. Жената, която му има цялостно доверие. И знае, че той в никакъв случай не би я предал. Нито наранил. Но уви – непознатата плът е прелъщение, на което не може да устои. И изневерява с нея – другата жена. Която е добре да знае, че не би трябвало да чака нищо хубаво от този мъж. Ако той е изневерил с нея, ще изневери и на нея. Просто е. Кръговрат. Съдба. Карма.

Ето какво най-често споделя обвързаният мъж на любовницата си (и най-вероятно лъже).

 

„ Ще напусна жена си “

Една от най-често употребяваните изречения, които спадат към топ лъжите на обвързания мъж е обещанието, че той ще напусне актуалната си партньорка, поради нея (любовницата). Скъпа, в случай че той е желал да напусне жена си, поради теб – до в този момент да го е направил стотици път. Може би ти споделя, че чака комфортния миг, който по този начин или другояче няма да настъпи. Защото истината е, че той няма никакви сходни планове. Не си прави проекти да се разделя с партньорката си, само че щом може да излиза с две по едно и също време, още по-добре за него.

„ Никога не съм изневерявал “

Още една от огромните неистини на „ влюбения мъж “. Ако той без да мисли доста е почнал спекулация с теб и няма никакви терзания още веднъж това, мислиш ли, че не го е правил и преди? Или вярваш на него повече от на всеки различен. Имаш му цялостно доверие, само че белким е допустимо да се довериш изцяло на човек, който мами жена си? Този мъж не е за подценяване, тъй като играе добре ролята си. Но ти бъда още по-хитра от него и постоянно си имай едно мислено.

„ Не ми е задачата да дремя с теб “

За никого не е загадка, че тъкмо неналичието на фамилиарност е една от основните аргументи за съсипия на любовните връзки и несъмнено за изневярата. Ако ти не си полово удовлетворен от своята половинка, започваш да търсиш някой различен да задоволи потребностите ти. В никакъв случай не толерираме сходно държание, само че това е действителността, която не е по никакъв начин приятна. Сексуалното предпочитание е водещо при изневярата.

Мъжете са по-склонни да търсят дами, с които да си легнат от спекулация, до момента в който дамите са по-склонни да запълват прочувствена празнина.Разбира се, има и прочувствени афери, които може да не включват нищо физическо. Но множеството афери се случват най-много за половото задоволство.

„ С нея сме разграничени “

Една от най-големите неистини, на които се надяваме, че няма да повярваш. Той се пробва да те убеди по всички допустимо способи, че към този момент няма нищо общо с жена си. Но даже и да е прочувствено далечен и да не е съкровен с нея, тогава за какво още са дружно? Няма нито доктрина, нито процедура. Думите не означават  нищо в случай че не са подкрепени с обстоятелства, които липсват. Е, още ли му вярваш, че в миналото ще напусне жена си, поради теб?

„ Не дремя към този момент с нея “

Наистина ли си мислиш, че той ще ти каже истината? Всъщност, без значение какво споделя той за любовния си живота с жена си, в никакъв случай няма да схванеш какво се случва в тяхното легло. В последна сметка той ще рискува доста, когато ти каже истината. Знае, че ти ще се ядосаш в случай че разбере, че са интимни към момента и даже може да решиш да го оставиш. Затова не вярвай изцяло на всичко, което той ти споделя.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР