Изненадващо за нас се оказва, че грешката, която най-често съсипва

...
Изненадващо за нас се оказва, че грешката, която най-често съсипва
Коментари Харесай

Грешката, която съсипва връзката ви

Изненадващо за нас се оказва, че грешката, която най-често унищожава бракове и връзки не е изневярвата или непрекъснатите скадали, а мълчанието. 

Резултатите били извънредно отрицателни. Мълчанието унищожава връзката на психическо и физическо равнище и се свързва с високи равнища на кортизол, меланхолия, разводи и от време на време даже физическо принуждение. Много от откривателите се съгласяват, че този способ може и да наподобява безопасен за множеството хора, само че в действителност той е най-изискващия и нанасящ най-големи вреди, без значение от това кой от двата пола е този, който прибягва до него. 

Очевидно е, че в тази ситуация учените поучават мълчанието да се заобикаля, само че по какъв начин могат да бъдат решени проблемите, без да се стига до грозни кавги? Друго изследване поучава да гледате на нещата от вероятността на външен човек, най-малко доколкото е допустимо. По този метод ще можете да прецените и другата позиция в спора, а също по този начин и по-лесно ще намерите компромисен вид. 

Също по този начин се старайте да не навлизате в съществени спорове и полемики, когато се прибирате у дома, афектирани от работа. Именно в тези обстановки кавгите ескалират в съществени кавги, а двете страни задълбават и в други проблеми, нямащи общо със сегашната обстановка, само че настоящи като още масло в огъня.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР