Изненадващо съкратената от ДФЗ "Земеделие" Елена Ташкова направи обръщение към

...
Изненадващо съкратената от ДФЗ "Земеделие" Елена Ташкова направи обръщение към
Коментари Харесай

Съкратената от ДФЗ Е. Ташкова с висока самооценка за работата си: Изпълнявах професионално, ефективно, успешно и на високо ниво служебните си задължения

Изненадващо съкратената от ДФЗ "Земеделие " Елена Ташкова направи послание към всичките си почитатели и симпатизанти във Facebook, оценявайки се като отличен експерт, станал жертва на политическа гонка на подготвени и готови специалисти по всички равнища. Ето какво написа Ташкова:

Уважаеми другари, сътрудници и съграждани,
Както към този момент знаете от началото на тази седмица не съм чиновник на Държавна фирма “Земеделие “ - Благоевград. След дългогодишна работа като шеф на Отдел ПСМП, в която вложих доста старания, сила и стотици изключителни часове труд, управлението на Фонда взе решение да ме преназначи на друга служба, която беше съкратена месец по-късно.

Причините по тази причина искрено мога да дефинира като политически, което ясно демонстрира настройката на ръководещата коалиция да подмени подготвените и опитни специалисти в администрацията в името на „ смяната “. Това е в действителност тъпо, освен поради поетите задължения за опазване на потвърдените фрагменти, а и за стабилността и ефикасното действие на администрацията в региона на земеделието.

В края на март се организира конкурс за длъжността, която заемах до скоро. Явих се с убедеността на квалифициран претендент, само че макар показания висок резултат на извършения тест, бях класирана след първите трима участници. Оказа се, че откакто повече от 5 години съм заемала длъжността, за която се организира състезанието и съм изпълнявала професионално, дейно, сполучливо и на високо равнище служебните си отговорности, управлението на ДФЗ смята за обективно в този момент да бъда класирана едвам четвърта.

Разбира се, въпрос на чест е да входирам несъгласие на съображение член 45, алинея 1 от Наредбата за осъществяване на състезанията и подбора при подвижност на държавни чиновници, против оповестения на 05. 04. 2022г. резултат от извършения на 28. 03. 2022г. конкурс за длъжността Началник отдел ПСМП при ОД на ДФЗ – Благоевград, с изложени претекстове.
Въпреки всичко желая да благодаря на всички вас, които бяхте до мен в този сложен интервал, и които продължавате да ме подкрепяте, без значение, че към този момент не заемам висока позиция в политически и професионален проект. Тази поддръжка потвърждава, че макар, че не съумях да запазя длъжността си в ДФЗ, не изгубвам, а спечелвам, тъй като ви имам на своя страна. Благодаря и на критиците си – посредством тях човек премисля целите си, пренарежда ги и по-лесно се стимулира да продължава напред. Бъдете здрави, най-хубавото следва!

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР