Изненадващо разкритие направи китайски вирусолог. Той твърди, че коронавирусът е

...
Изненадващо разкритие направи китайски вирусолог. Той твърди, че коронавирусът е
Коментари Харесай

Избягал от Хонгконг вирусолог: Коронавирусът е разработен в лаборатория в Ухан


Изненадващо разобличаване направи китайски вирусолог. Той твърди, че ковид ът е основан в следена от държавното управление на Китай лаборатория в Ухан , от където в действителност потегли да се популяризира болестта по света и където беше първото огромно огнище на COVID-19. Вирусологът дава и научни доказателства в поддръжка на изказванията си.

Пред английското токшоу „ Loose Women ” доктор Ли Менг Ян, че и е било предоставено да проверява „ нова пневмония “ в Ухан. По време на следствието си тя се натъкнала на интервенция за прикриване на ковид а. Д-р Ли Менг Ян, която е специализирала вирусолог ия и имунология в Хонгконг ското учебно заведение по публично здраве, споделя още, че е провела в Китай две проучвания на новата пневмония – първото през декември 2019 година и началото на януари 2020-а, а второто – в средата на януари, тъкмо преди да избяга от Хонгконг в Съединени американски щати.

„ Реших да рапортувам резултатите на моя началник, който също е и съветник на Световната здравна организация (СЗО). Отговор не получих нито от Организацията, нито от него. Но всички ме предупреждаваха да не прекосявам границата на вярното държание и че може да изчезна, в случай че не си затварям устата “, споделя доктор Ли Менг Ян. Вирусологът добавя, че е очаквала друга реакция – ръководителят й да направи верните неща от името и на китайското държавно управление, и на СЗО. Тези нейни думи удостоверяват рецензиите на редица страни, в това число Съединени американски щати, че Китай и СЗО са прикривали и пазили в загадка сериозността на развилото се в Ухан огнище на ковид а.

Д-р Ли Менг Ян обаче не се примирила със обстановката и се свързала с известен китайски ютубър, който живее в Съединени американски щати. Чрез неговия канал била публикувана позиция, че Китай ската комунистическа партия прикрива рецесията с COVID-19 и че вирусът се предава от човек на човек. Тя също по този начин предизвестила, че ковид ът е мощно мутиращ, което скоро ще докара до експлоадирането на нови огнища и епидемии, а пазарът за морска храна в Ухан и междинните носители на ковид а са просто „ димна завеса “.

Вирусологът споделя изрично, че вирусът няма натурален генезис, а се е появил от лаборатория в Ухан , следена от китайското държавно управление. И добавя, че изказванието й се базира на Китай ския боен институт, който е разкрил и има „ неприятни “ ковид и, именувани СС45 и ZXC41, чиято трансформация в лаборатория е довела до появяването на новия ковид.

На въпрос на водещия на предаването дали има научни доказателства за изказванието й, тя дава отговор, че разполага с данни от изследвания на Китай ския център за надзор и предварителна защита на болесттите, локални лекари и други хора из Китай. „ Това е истината, всичко друго е било прикриване на информация “, безапелационна е доктор Ли Менг Ян.

Вирусологът отбелязва, че сега, дружно с дребна група топ учени от целия свят, работи по теоретичен отчет, който скоро ще бъде оповестен.

" Има два отчета. Първият ще пристигна след няколко дни и ще опише на хората всички доказателства ", сподели тя и добави, че ковид ът е мощно инфектиран и рисков.

Запитана дали се тормози за сигурността си, откакто е избягала от Хонконг, лекарката означи, че е желала да съобщи известието допустимо най-скоро на света. " По това време беше доста ужасно. Но трябваше да го направя, тъй като съм доктор и не мога просто да виждам какво се случва. Ако не кажа истината на света, ще скърбя. И по този начин, тази фондация, която се основава в Ню Йорк, ми оказа помощ скрито да напусна Хонконг. Те оказват помощ на хора, които са срещу китайското държавно управление ", добави тя.

Говорейки за непубликувания си отчет, доктор Ли Менг Ян споделя, че всеки, даже и човек без знания по биология, ще може да го прочете. " Геномната поредност е като човешкия пръстов отпечатък. И по този начин, въз основа на това можете да разпознаете и идентифицирате тези неща И по този начин, аз използвах доказателствата, съществуващи в геномната поредност на Sars-CoV-2, с цел да кажа на хората за какво той идва от Китай и за какво те са единствените, които са го създали ", съобщи тя.

По-нататък тя сподели: " Всеки може да ревизира, откри и ревизира това самичък. За нас е извънредно значимо да знаем произхода на вируса. В противоположен случай това ще бъде животозастрашаващо за всички ни. "

Източник:
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР