Изненадващо поздравление получи Григор Димитров веднага след загубения финал на

...
Изненадващо поздравление получи Григор Димитров веднага след загубения финал на
Коментари Харесай

Мадалина обърна палачинката: „Гордея се с теб, Григор“!

Изненадващо приветствие получи Григор Димитров незабавно след изгубения край на АТР 1000 в Париж. Бившата му другарка Мадалина Геня постави стори на стената си, в което написа „ Гордея се с теб “. Поздравлението идва на фона на седмици наред, в които сексапилната румънка сипеше обвинявания против българския тенисист.

 

Тя споделяше изявления, в които нападаше намерено Григор и го обвиняваше в изневери. Самият тенисист не удостовери нито един път за раздялата сред двамата обществено. Дали този жест от страна на Мадалина не демонстрира интерес към възобновление на интимните им връзки, ще разберем в идващите дни.

 

Григор Димитров направи впечатляващо показване на Мастърс шампионата АТР 1000 в Париж. Едва за повторно в своята кариера българинът стигна до край в сходно съревнование. Последният мач бе изгубен, само че Гришо сподели може би най-хубавия си тенис, на който е кадърен въобще в своята кариера. Много мнения се насочиха към върховата му форма с обяснението, че няма публична връзка с жена.

 

Любопитен миг се случи след края на дуела. По време на награждаването и шерването на прочувствени думи за шампионата, Новак Джокович видя сълзите в очите на българина. Спря речта си и отиде при Григор, прегръщайки го другарски. Жестът трогна целия състезателен свят, запечатвайки великия миг.

 

Автор: gong.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР