Изненадващо посещение на украинския президент Володимир Зеленски във Великобритания. Това

...
Изненадващо посещение на украинския президент Володимир Зеленски във Великобритания. Това
Коментари Харесай

Володимир Зеленски е на посещение във Великобритания

Изненадващо посещаване на украинския президент Володимир Зеленски във Англия. Това е първата му аудиенция след съветската инвазия в Украйна преди година.

Зеленски ще се срещне с английския министър председател Риши Сунак и ще приказва пред английския парламент, потвърдиха от Даунинг стрийт 10. Планирана е среща и с крал Чарлз Трети.

Президентът Зеленски ще се срещне с украински бойци, които понастоящем са на образование на Острова. Англия е една от страните, дали най-голяма поддръжка на Киев, като отпуснатата до момента военна помощ възлиза на 2,5 милиарда паунда.

Канцеларията на английския министър председател заяви, че има намерение да разшири обсега на образованието по море и по въздух на военнослужещи от украинските въоръжени сили. Предвижда се в бъдеще във Англия да бъдат подготвяни водачи на изтребители и морски пехотинци. Освен това " Даунинг стрийт " има намерение да форсира даването на военно съоръжение на Киев.

Очаква се Риши Сунак да изрази поддръжката си за проектите на Зеленски за реализиране на обективен и дълготраен мир в Украйна. Освен това по-късно през днешния ден Лондон се чака да показа нов пакет от наказания против Москва, ориентирани против лица, които са помагали на съветския президент Владимир Путин да " натрупа персонално положение, както и против компании, които натрупат облаги от военната машина на Кремъл ".

От началото на съветската инвазия английското държавно управление наложи наказания на стотици физически и юридически лица в Русия.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР