Изненадваща поява на Кирил Петков на предизборния дебат в ефира

...
Изненадваща поява на Кирил Петков на предизборния дебат в ефира
Коментари Харесай

Кирил Петков влезе без покана в дебат по bTV, Томислав Дончев и Деница Сачева напуснаха студиото

Изненадваща поява на Кирил Петков на предизборния спор в ефира на бТВ подвигна градуса на страстите и предизвика представителите на ГЕРБ Томислав Дончев и Деница Сачева да изоставен демонстративно студиото. Причината - по спогодба с екипа на малкия екран в дебатите от Политическа партия е трябвало да взе участие Венко Сабрутев. 

" Сега сме изправени в невиждана обстановка. В последния миг Венко Сабрутев от Политическа партия не се яви за началото на дебата - без предизвестие. Пред студиото на bTV се оказа някогашният министър председател Кирил Петков ", разгласи водещата Мария Цънцарова.

Петков се отбрани, че решил да смени Сабрутев, откакто той бил възпрепятстван по персонални аргументи. Това провокира неодобрение както от Мария Цънцарова, така и от Томислав Дончев В студиото настана спор за разпоредбите и тяхното съблюдаване.

По тази причина към Деница Сачева натрапен и също изненадващо в студиото се причисли и втори представител на ГЕРБ - заместник-председателят на партията Бойко Борисов. В знак на митинг, че разпоредбите би трябвало да важат за всички, Дончев и Сачева си потеглиха. Другите участници останаха в студиото, включително и Кирил Петков. 

Минути по-късно и Любомир Каримански предизвести, че ще е идващият, който ще напусне дебата, откакто разкритикува, че " господин Петков е ководещият ".

Очаквайте детайлности.

 Снимка: Скрийншот/bTV
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР