Изненадваща новина се появи в медийното пространство в Англия. Според

...
Изненадваща новина се появи в медийното пространство в Англия. Според
Коментари Харесай

Гарет Саутгейт е сред фаворитите за нов треньор на Манчестър Юнайтед

Изненадваща вест се появи в медийното пространство в Англия. Според разнообразни източници, националният селекционер Гарет Саутгейт може да поеме локалния гранд Манчестър Юнайтед. Разбира се, това може да се случи едвам след края на Европейското състезание в Германия през лятото.

Ситуацията в Манчестър Юнайтед не наподобява по никакъв начин розова, като по всичко наподобява, че дните на Ерик Тен Хаг отпред на " алените дяволи " са преброени. Именно заради тази причина, управлението на клуба изследва другите разновидности за негов правоприемник.

Договорът на Саутгейт с Английската футболна асоциация е до края на 2024 година, само че след финалите в Германия това лято ще стане ясно дали той ще бъде удължен или експертът ще потърси ново предизвикателство.

Според спекулациите, предлагането за Саутгейт е пристигнало персонално от новия мощен човек на " Олд Трафорд " - сър Джим Ратклиф, който към този момент закупи 27,7% от акциите на клуба посредством своята компания INEOS. В предишното Саутгейт работи на INEOS, като осведомени настояват, че това съществено може да наклони везните в интерес на британския селекционер.
 Саутгейт загатна, че ще повика младата перла на Манчестър Юнайтед
Саутгейт загатна, че ще повика младата перла на Манчестър Юнайтед

Детето-чудо впечатлява, откогато проби в първия тим на " Олд Трафорд " през сегашния сезон
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР