Изненадвам се, че подобен въпрос е първи. Вчера поставихме за

...
Изненадвам се, че подобен въпрос е първи. Вчера поставихме за
Коментари Харесай

Десислава Атанасова предупреди за ценови апокалипсис: МС няма никаква идея как да стопира шоковото поскъпване от 1 януари

Изненадвам се, че сходен въпрос е първи. Вчера поставихме за гласоподаване един план за решение, който решаваше казуса с цените на електрическата енергия, топлоенергията и цената на водата. Така в ефира на Би Ти Ви шефката на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова изясни оферти от партията мораторуим, който беше признат през вчерашния ден.

“Министерският съвет няма към момента никаква концепция какво ще предприеме, с цел да стопира от 1 януари “, удари по новия кабинет Атанасова.
свързани новини105020на 15.12.2021
Тя още веднъж съобщи, че препоръчаното решение от ГЕРБ през вчерашния ден е било положително и то е признато с конституционно болшинство.

" Предложението беше цените да бъдат на равнищата от 1 януари тази година “, посочи тя. И изясни, че тогава цените са били доста по-ниски от сегашните.

Те препотвърдиха своето решение от вчерашното гласоподаване макар, че имаше прочут ремонт на мораторуима, означи парламентарната шефка на ГЕРБ за днешното прегласуване на мораториума в пленарна зала.

Според нея, бизнесът към момента не е получил обещаната помощ поради високите цени на за промишлеността от 110 лева за месеците октомври и ноември.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР