Изненадан съм, че се бави входирането на бюджет. Всяко служебно

...
Изненадан съм, че се бави входирането на бюджет. Всяко служебно
Коментари Харесай

Настимир Ананиев: Изненадан съм, че се бави входирането на б...

„ Изненадан съм, че се бави входирането на бюджет. Всяко служебно държавно управление би трябвало да има своя политика, която да подкрепя българските жители по време на рецесия. “ Това разяснява Настимир Ананиев от „ Продължаваме промяната “.

" Надяваме се една политическа мощ да поеме своята отговорност и да съставите кабинет. Ако първата политическа мощ се провали в сформиране на кабинет, това би било неуспех на водачът им Бойко Борисов, който знаете, че участваше интензивно в свалянето на кабинета „ Петков “. Не можеш да сваляш  кабинет по време на рецесия, в случай че нямаш проект и сюжети по какъв метод да излезеш от тази рецесия, което за мен персонално е доста безконтролно. Разбира се, в случай че втория мандат пристигна при нас ние си имаме формати, в които ще вземем решение по какъв метод ще постъпим, само че за нас е значимо да има постоянен кабинет, тъй като би трябвало да се поема отговорност. Трябва да се покаже водачество. За страдание сега няма доста водачество в българската политика “, разяснява още той.

 Депутатите разискват връщането на хартиената бюлетина и пазаруването на нови изтребители
Противниците са на мнение, че с измененията ще се понижи доверието в изборния развой
Ананиев съобщи, че се цели бърза смяна за хартиената бюлетина.

 За нас е доста по-важно и по-проблемно това, което се случва с Изборния кодекс и с хартиената бюлетина, тъй като там се цели светкавична смяна, която обаче афектира какво ще се случи с България отсега нататък. Изборите дефинират кой ще ръководи, по какъв начин ще ръководи, когато въведеш опция за повече операции, тъй като това е хартията. При машините няма безусловно никакви доказателства, че могат по някакъв метод да бъдат манипулирани. За хартията е тъкмо противоположното “, добави той.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР