Измислицата за 399-годишния човек …Първоначално, видеоклипове в мрежата твърдят, че

...
Измислицата за 399-годишния човек …Първоначално, видеоклипове в мрежата твърдят, че
Коментари Харесай

Измислицата за 399-годишния човек. Кой всъщност е той?

Измислицата за 399-годишния човек …

Първоначално, видеоклипове в мрежата настояват, че това е жена от Тайланд, която е на невероятната възраст от 399 години, в други видеа се споделя, че е на 163 години.

Снимките и видеото, които бързо се популяризират в обществените мрежи, демонстрират извънредно слаб възрастен човек с неустановен пол, завит в оранжевата тога на тибетски духовник.

Кадрите са оповестени от няколко консуматори едновременно, тъй че е невероятно да се намерят тези, които са истинските. Това способства за още по-бързото разпространяване на сензационните изказвания за най-възрастния 399-годишен човек.

Ако той е живял на Земята съвсем 400 години, учените щяха да желаят да разкрият тайните му, а историците обезверено щяха да документират възгледите му за всичко – от Френската гражданска война до експлоадирането на Първата международна война.

Въпреки това, съгласно скорошно научно проучване, човешкото тяло може да издържи най-много 150 години. Просто няма да е способно на повече. Дори тогава това ще бъде огромен триумф с рядка композиция от положителни гени и чудесно здраве.

Кой в действителност е този човек? Журналисти организират следствие и откриват, че в действителност той се споделя Луанг Фо Яй и е мъж. Но не 399 години и даже не 163 години, а „ единствено “ на 109 години. Всъщност е умрял на 22 март предходната година.

Той е живял в. Привлича вниманието на обществените мрежи, когато се молил за здравето на малко момиченце, неговата пра-правнучка.

Луанг Фо Яй сигурно не е бил най-възрастният човек на Земята. Най-възрастният човек, доживял до дълбока напреднала възраст от 122 години и 164 дни, е французойката Жана Калман.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР