Изминалата 2018 година бе условно наречена Зимата на биткойна“, понеже

...
Изминалата 2018 година бе условно наречена Зимата на биткойна“, понеже
Коментари Харесай

Ето кой спечели най-много от спада на биткойна

Изминалата 2018 година бе условно наречена „ Зимата на биткойна “ , тъй като цената на главната криптовалута през миналите 12 месеца падна с 80%. Но авторитетното издания NYT сподели, кой завоюва най-вече от обезценяването на биткойна. На мястото на криптовалутните вложители се наместиха хищниците от юридическите адвокатски фирми.

„ Криптовалутният пазар се сви и в този момент всеки против всеки подава правосъдни искове “ – сподели Чанте Елижаде, студентка по прав в Бъркли и президент на локалния клуб за блокчейн законодателство.

Според нейните думи, зародилата през 2018 година атмосфера в криптовалутния пазар е „ възхитителна “ за юристите в Съединени американски щати. Чиновниците от Комисията по скъпи бумаги и тържища (SEC) с всички сили насъскват юристите и поддържат правосъдните искове против всички, които смята за криптовалутни мошеници. В същото време, многочислените жертви на ICO обезверено желаят да си върнат изхарчените финансови средства. В резултат от тези настройки, атмосферата се нажежава, а активността за отбрана на ползите на потърпевшите процъфтява. Тези услуги напълно не са безвъзмездни.

„ След като осъзнаят нежеланото си състояние, жертвите бързат да се извърнат към правист колкото се може по-бързо, тъй като виждат по какъв начин вчерашните криптовалутни бизнесмени се изнасят с парите отвън Съединени американски щати и пътуват към страни като Малта, където законите не са толкоз сурови “ – добави MIT. / Kaldata.com

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР