Изминаха повече от 100 дни, откакто Хамас нападна Южен Израел

...
Изминаха повече от 100 дни, откакто Хамас нападна Южен Израел
Коментари Харесай

Семейства призовават заедно с двупартийна група сенатори за повече действия за освобождаване на заложници, държани от Хамас

Изминаха повече от 100 дни, откогато Хамас атакува Южен Израел и взе близо 200 заложници в плен. Сега фамилиите на тези жертви приканват държавното управление на Съединени американски щати и Израел да усилят напъните си, с цел да ги върне вкъщи.

Група от двупартийни сенатори, водени от водача на сенаторското болшинство Чък Шумър, D-N.Y., и ръководителя на Сената за външни връзки Бен Кардин, D-Med., организираха прочувствена конференция в сряда с пет фамилии, чиито близки към момента са държани заложници от Хамас.

„ Обсъдих с няколко от фамилиите някаква нова тактика, която можем да използван. И давам обещание да опитам да го направя “, сподели Шумер сряда. „ Винаги има нови начинания, каквито има сега. И ние реализираме муден, муден, муден, само че значим прогрес. Не че този прогрес не може да пристигна задоволително бързо. И дано бъда явен, в случай че Хамас имаше някаква съществена част от човечеството, те към този момент щяха да са освободили заложниците. "

Шумър и други сенатори не описа...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР