Изминаха близо 3 седмици от кървавото убийство с шест трупа,

...
Изминаха близо 3 седмици от кървавото убийство с шест трупа,
Коментари Харесай

Репортаж на БЛИЦ: Странен интерес към Къщата на ужасите в Нови Искър, първа следа за бащата на Нанси!

Изминаха близо 3 седмици от кървавото ликвидиране с шест натрупа, потресло даже и най-заклетите фенове на трилъри. Екип на БЛИЦ отиде да види какво се случва в Нови Искър 18 дни след нечуваното безчовечие. Около Къщата на ужасите тегне злокобно успокоение, обхванало и прилежащите улици. Не се чува ни стон, ни вопъл.


На портата са окачени некролозите на три от жертвите на Росен Ангелов - Неделчо, Георги и Нанси.

В къщата очевидно не е влизано, защото няма стъпки по снега, портата и вратите са крепко залостени.



От некролога на Нанси обаче се разплете една тайнственост и въпрос, който всеобщо вълнуваше всички, а точно - кой в действителност е татко й? Много хора се чудеха дали това не е Росен, други пък смятаха, че може и да е Неделчо. В последна сметка обаче, от некролога излиза наяве, че татко й се споделя Нацко Иванов. Но никой досега няма информация за него.


Странно и изненадващо, че единствените хора, които срещнахме в региона, се оказаха... туристи, пристигнали да видят злокобната постройка.

" Ние не сме от тук, само че дойдохме просто по този начин от любознание. Искаме да забележим Къщата, в която е станало убийството. Толкова изчетохме и изгледахме в медиите и проявихме интерес ", разкриха ни двамата мъже.


Колкото и необичайно да звучи, нищо чудно окървавената от всеобщия палач Росен Ангелов къща, да се трансформира в мрачна туристическа дестинация, като Замъка на Дракула, да вземем за пример.

Припомняме, че 56-годишният Росен Ангелов бе разгласен за търсене, откакто стана ясно, че той е главният обвинен за зверството в новогодишната нощ в Нови Искър. При касапницата починаха 6 души. Жертвите са Кети Кюхова, мъжът ѝ Неделчо Юруков, неговият наследник Георги (20 г.), доведената му щерка Нанси (16 г.), приятелят на тийнейджърката (18 г.) и нейната баба по майчина линия (72 г.). Мъртвото тяло на изверга бе намерено в гората край Нови Искър. Според полицията Ангелов се е самоубил с патрон в главата в една изоставена вила, покрай първичната му бърлога.

Повече вижте в фотосите и видеото.

Автор: Цветина ДАНОВА, БЛИЦ
Видео: Съйко СЪЕВ, БЛИЦ
Снимки: Георги КОЛЕВ, БЛИЦ
ОЧАКВАЙТЕ СЛЕД МИНУТИ В БЛИЦ: КАКВО ГОВОРЯТ ХОРАТА В НОВИ ИСКЪР ЗА БЕЗПРЕЦЕДЕНТНОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ И АКТУАЛНО ИНТЕРВЮ С КМЕТА НА ЛУКОВО, КЪДЕТО БЕ БЪРЛОГАТА НА РОСЕН АНГЕЛОВ



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР