Излязохме от коалицията заради грешните решения, които взеха Кирил и

...
Излязохме от коалицията заради грешните решения, които взеха Кирил и
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Обажданията продължават, натискът е през приятели

" Излязохме от обединението поради неверните решения, които взеха Кирил и Асен. Затова би трябвало да си потъпчат егото и да предложат различен от техния екип, не е да нямат хора с потенциал. Самото показване на Асен Василев за кандидат-премиер обрече диалозите ". Това съобщи ръководителят на парламентарната група на " ИТН " Тошко Йорданов пред Българска национална телевизия.

По думите му е несериозно да слагат условия с кого от Има Такъв Народ да приказват, гледайки на депутатите като овце. Коментира, че няма да намерят други такива при тях, вършат коалиция на предателите. " Може да са им дали обещание да ги вкарат в листите им, другояче не виждам по какъв начин тези ще продължат да бъдат депутати ", сподели Тошко Йорданов.

Допълни, че позвъняванията не престават, като натискът в този момент е през другари. Кирил и Асен мислят за хората и за партията все едно са компания и купувайки депутати, купуват акции. А то не е по този начин в политическите партии. Постъпката на Виктория Василева е почтена, сподели, че ще си извърши уговорката към Има Такъв Народ. Така Йорданов разяснява желанието на Василева да напусне Народното събрание.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР