Излязохме от коалицията заради грешните решения, които взеха Кирил и

...
Излязохме от коалицията заради грешните решения, които взеха Кирил и
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Обажданията продължават, натискът е през приятели

Излязохме от обединението поради неверните решения, които взеха Кирил и Асен. Затова би трябвало да си потъпчат егото и да предложат различен от техния екип, не е да нямат хора с потенциал. Самото показване на Асен Василев за кандидат-премиер обрече диалозите. Това съобщи ръководителят на парламентарната група на " ИТН "  Тошко Йорданов в " Денят стартира с Георги Любенов ".

По думите му е несериозно да слагат условия с кого от Има Такъв Народ да приказват, гледайки на депутатите като овце. Коментира, че няма да намерят други такива при тях, вършат коалиция на предателите.

Може да са им дали обещание да ги вкарат в листите им, другояче не виждам по какъв начин тези ще продължат да бъдат депутати, каза Тошко Йорданов. Той добави, че позвъняванията не престават, като натискът в този момент е през другари. Кирил и Асен мислят за хората и за партията все едно са компания и купувайки депутати, купуват акции. А то не е по този начин в политическите партии.

Постъпката на Виктория Василева е почтена, сподели, че ще си извърши уговорката към Има Такъв Народ. Така Йорданов разяснява желанието на Василева да напусне Народното събрание.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР