Изложбата Наковалня за сладкодумство с редки издания на първите български

...
Изложбата Наковалня за сладкодумство с редки издания на първите български
Коментари Харесай

Най-важното от Варна във вчерашния 1 ноември

Изложбата „ Наковалня за красноречие " с редки издания на първите български вестници, популяризирани отвън рамките на страната преди Освобождението и до Първата международна война, откриха в Регионалната библиотека, съобщи кореспондент на Moreto.net.

С молебен и поднасяне на венци и цветя пред паметника на Паисий Хилендарски в Морската градина,.

Десет български учители бяха отличени за своята работа и принос към образованието в Деня на националните будители, когато се връчват премиите „ Константин Величков “ на Министерството на образованието и науката.

Днес управлението на Българския футболен съюз показа Илиан Илиев като нов селекционер на мъжкия народен тим на България.

Във връзка с метеорологични условия и вятъра, изложбата с ликовете на национални и варненски национални будители, проведена от Община Варна, ще се организира в пространството на Музея за нова история на Варна на ул. " Осми ноември " 3 вместо на пл. „ Независимост “.

65-годишна жена от Варненско бе приета за отговорна, че в интервала от юли 2014 година до 13 април 2018 година измамила десетки български жители, че има ясновидски качества и умее да лекува, да скапва вълшебства и да позволява персонални и фамилни проблеми против възнаграждение.

На сцената с Мери ще бъде китаристът на Мери Бойс Бенд – Мирослав Мутафчиев. Акустично ще прозвучат обичани песни на групата от албумите „ Непознати улици “, „ Само за теб “, „ Дългият път към дома “ и „ Щастливи дни “, както и вълшебните сингли от албума „ Продължавай да мечтаеш “. Ще споделим „ Нежната загадка “, ще подредим „ Парчета от мозайка “, ще провокираме „ Говори ми “, ще прошепнем „ Остани “…

74-годишен велосипедист е умрял, откакто е бил блъснат от мотоциклетист наоколо до летището във Варна, оповестиха от пресцентъра на полицията за Moreto.net.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР